Buna ziua, as avea o intrebare.:sorry:
Nu traiesc in romania, am 18 ani si peste noua luni imi scade buletinul, cum fac sa il renovez? Si mai ales, pot sa ma aranjes singura sau am nevoie de parintii mei?
Ce se intampla daca nu il renovez? Nu imi este de ajuns cartea de identitate italiana? #-o
Nu trebuie sa veniti pana in Romania ci puteti face o procura la ambasada sau consulat prin care sa imputerniciti o persoana din tara sa se prezinte la serviciul de evidenta pentru a va face buletinul. Parintii dvs. va pot da declaratia de primire a dvs. in spatiu tot la ambasada/consulat (banuiesc ca dvs, nu posedati proprietati in Romania). Buletinul poate fii solicitat inainte cu 180 de zile de expirare. Trimiteti in tara persoanei imputernicite certif.dvs. de nastere, procura, declaratia parintilor/parintelui, contractul pe casa, pozele stampilate de ambasada, buletinul vechi, toate in original si copie,12 lei taxa si gata buletinul.
Dar daca nu mai traiesc cu parintii mei trebuie neaparat sa faca ei o declaratie? Daca nu as face buletinul si as sta fara ar fi o problema?
Multumesc mult!
Titular de contract inseamna ca persoana respectiva sa fie proprietarul locuintei demonstrand acest lucru cu acte doveditoare, contract de vanzare/cumparare, contract de intretinere, certificat de mostenitor, donatie, etc.
Mostenire
GabryGabry
Buna ziua,sper sa ma puteti ajuta, am fost anuntata ca am de primit o mica mostenire,(suscesiune),care sunt pasi care trebuie sa_ i fac,notar?anaf? .precizes ... (vezi toată discuția)