Buna ziua.intrebarea mea vine către o persoană abilitată( legal) pt a mi da un răspuns .am un contract de voluntariat (acord scriptic) din data de 5 .09.2021 cu o unitate de învățământ preșcolar din orașul natal,in urma unui incident,direcțiunea împreună cu cadrele didactice încearcă mușamalizarea,nepermitandu mi accesul în unitate fara a fi informată oficial..dus de dimineață am fost luată n primire,să mă exprim așa ,de către director ,care îmi zicea că accesul este interzis.neoferindu mi o explicație clară și logică.intrebarea mea este : este legal că contractul sa fi fost reziliat fara sa fi fost înștiințată sau fara o explicație logică?! Am solicitat chiar un răspuns oficial...al dumneaiei ...pe care nu l am primit.
Pt a candida la un post de ingrijitoare in cadrul unei grădinițe,este posibil că diplomele de postliceală sanitară ,curs de ingrijitoare și o facultate de Litere sa nu fie recunoscute sau sa se facă echivalarea studiilor și să se respin
ga dosarul?!
Buna ziua.tatal meu a fost diagnosticat cu cancer in metastaza..el nestiind adevaratul diagnostic,datorita firii lui mai slabe...ma rog...e oarecum genul de om care vrea sa puna capat unei probleme medicale...decat sa trateze oarecum.intrebarea mea este urmatoarea,ce acte ar trebui intocmite de acesta in cazul in care doreste ca proprietatea lui sa mi apartina legal in cazul decesului...avand in vedere ca mai am legal alti 3 frati minori de 12 , 10.si 8ani.conceputi cu o fosta concubina...si nu doreste ca aceasta sa intre in posesia vreo uneia ...fiind tutore legal al minorilor in urma decesului tatalui meu...fara a fi contestata juridic ulterior....mentionez ca tata are in prezent si 2 credite bancare pe care le achit eu..fiind copil din primul mariaj...singurul care i a fost alaturi toata viata
Buna ziua,in urma unei relatii de concubinaj de aproximativ4 ani...s a nascut fiul meu acum in varsta de 2 ani si 4 luni.mentionez ca am fost parasita din timpul sarcinii de catre tatal copilului...urmand a l vedea dupa 5 luni de la nastere.acesta a refuzat sa l recunoasca legal indoindu se de paternitatea mai mult spunand ca nu poate avea copii si nu este al sau...acum dupa acesti ani am aflat ca este casatorit legal chiar cu o fetita de 1 si cateva luni.intreb exista vreun demers legal pt a l determina sa si recunoasca fiul si a contribui si la cresterea si educarea lui...