avTodincaVeronica a scris:
Imi pare rau ca tot n-ati inteles... Incercati sa recititi cu atentie tot ce am scris si apoi sa va angajati avocat...
Ba am inteles f. bine...si am citit cu mare atentie tot ceea ce ati scris....de asemenea v-am spus ca bunicul are deja angajat un avocat....insa ca si dumneavoastra nu i-a dat un raspuns direct la intrebarea noastra....Am citit texul de lege listat de d-voastra....am citit de asemenea si celellalte legi modificatoare al legii 18/1991( legea 169/1997, legea 18/1991 repulicata in 5 ian 1998, legea 1/2000 si legea 247/2005) ...Stiu ca legea este interpretabila, dar poate din lipsa de experienta nu ma pricep sa o inteleg la fel de bine ca d-voastra, tocmai de aceea am cerut o parere avizata....Am facut socoteli sa vad daca a respectat termenul legal....
Va multumesc pt. interesul acordat...insa eu vreau un raspuns concret.....IN OPINIA D-VOASTRA...cererea fomulata si depusa la Comisia de fond funciar Voluntari de bunicul meu pt. recostituirea dr. sau proprietate in temeiul legii fondului funciar....din data de 6.04.1998, a respectat sau NU termenul legal de depunere a unor astfel de cereri la Comisia de fond funciar?????.....Este de ajuns raspunsul...DA sau Nu....( doar atat vreau sa stiu...un raspuns clar si la obiect..)