avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Activitate Gins

Activitate Gins

Răspuns la discuția Zile platite

Cornel Vasile a scris:

Numarul de zile stabilit este numarul de zile lucratoare pana la data incetarii starii de urgenta decretata.

In speta, nu se ia in calcul numarul de zile lucratoare din perioada de vacanta.

Și pe perioada de vacanta se suspendă contractul de munca?
Sau ne cheamă la munca?
Discuție Șomaj tehnic
Am salariu minim de 2280, cum se calculează șomajul tehnic
Întrebarea mea este că-ți bani trebuie sa iau în mână după toate reținerile?
Discuție Zile platite
Bună seara
Am copil pana 12 ani și as dori sa mi fac cerere de zile libere și nu știu cum sa procedez pe perioada vacantei se plătesc cei 75% și pe ce perioadă pot face cerere și când îmi primesc bani de la angajator
Din ce am înțeles ca bani mi pot da și în trei ani
Întrebarea mea este dacă îmi primesc bani și pe Perioada de vacanța cei 75%

Răspuns la discuția Lipsa gestiune

Iulian Manea a scris:

Doamna Adolfina Pop, cred ca este vorba de ingrijorare si trebuie sa ii dam dreptate. Gestiunea comuna presupune incredere intre gestionari si totodata, responsabilitate in administrarea acesteia din partea conducerii firmei.

@Gins, ca si doamna Adolfina Pop, va rog sa ne dati mai multe explicatii.

Bună seara, întrebarea mea este au voie sa ne oprească bani ptr lipsa în gestiune dacă eu sunt angajată ca lucrator gestionar si ne obliga sa semnam un proces verbal precum ne asumam lipsa în gestiune
Vreau sa precizez ca sunt angajată cu cod cor 432111si menționez faptul ca nu am luoat o gestiune in primire când m am angajat și nici nu am participat la inventar nu știu nici ce stoc avem, nu ne spun astfel de informații și gestiune este comună,
Au voie ca angajator sa oprească retineri salariale ptr lipsa în gestiune fără o hotărâre judecătorească?
Răspuns la discuția Contabilitate
Bună s9 este o diferență între gestionar și lucrator comercial

Iulian Manea a scris:

Gestionarul.

Discuție Contabilitate
Lucrez ca lucrator comercial întrebarea mea este cine plătește lipsa in gestiune?