avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Lipsa gestiune
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Lipsa gestiune

Vreau sa precizez ca sunt angajată cu cod cor 432111si menționez faptul ca nu am luoat o gestiune in primire când m am angajat și nici nu am participat la inventar nu știu nici ce stoc avem, nu ne spun astfel de informații și gestiune este comună,
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 08:08, 7 Martie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Care este întrebarea dumneavoastră ?
Doamna Adolfina Pop, cred ca este vorba de ingrijorare si trebuie sa ii dam dreptate. Gestiunea comuna presupune incredere intre gestionari si totodata, responsabilitate in administrarea acesteia din partea conducerii firmei.

@Gins, ca si doamna Adolfina Pop, va rog sa ne dati mai multe explicatii.
Ultima modificare: Miercuri, 4 Martie 2020
Iulian MANEA, Contabil

Iulian Manea a scris:

Doamna Adolfina Pop, cred ca este vorba de ingrijorare si trebuie sa ii dam dreptate. Gestiunea comuna presupune incredere intre gestionari si totodata, responsabilitate in administrarea acesteia din partea conducerii firmei.

@Gins, ca si doamna Adolfina Pop, va rog sa ne dati mai multe explicatii.

Bună seara, întrebarea mea este au voie sa ne oprească bani ptr lipsa în gestiune dacă eu sunt angajată ca lucrator gestionar si ne obliga sa semnam un proces verbal precum ne asumam lipsa în gestiune
Da, se poate imputa lipsa din gestiune celor care raspund de aceasta, conform legii. Verificati daca este respectata legislatia de ambele parti: si de gestionari, si de administratorii afacerii.

Un exemplu des intalnit este cel in care administratorii intra in gestiune ca la ei acasa.
Vedeţi dacă încontractul de muncă al dumneavoastră există ceva privitor la obligaţii şi răspunderi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent,va rog,am mevoie de ajutorul vostru calinamalia calinamalia are voie sa ma scoata lipsa la stoc de mag dc eu nu am luat nici un stoc in primire??si dc ma scot lipsa eu ce pot face? (vezi toată discuția)
Gestiune loc de munca IoanaTdr IoanaTdr Buna seara Lucrez de 7 ani intr-un magazin ca vanzatoare.Cand m-am angajat nu am preluat nici o gestiune, si in primii 3 ani nu s-a facut deloc inventar desi ... (vezi toată discuția)
Lipsa foarte mare la inventar crisulici21 crisulici21 lucrez de 10 ani la o firma cu materiale de constructii ca gestionar iar anul acesta ma scos lipsa 100 de milioane. bani pe care nu i-am furat eu .tin sa ... (vezi toată discuția)