avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Contabilitate
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Contabilitate

Lucrez ca lucrator comercial întrebarea mea este cine plătește lipsa in gestiune?
Cel mai recent răspuns: Gins , utilizator 11:59, 27 Ianuarie 2020
Gestionarul.
Bună s9 este o diferență între gestionar și lucrator comercial

Iulian Manea a scris:

Gestionarul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere baby_cryssa baby_cryssa buna. am si eu o problema la job bine inteles. Ne-a venit un nou director, toate bune si frumoase pana cand acesta ne-a facut o vizita la magazin, mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Angajament de plata gestionar lorefaur lorefaur Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: In urma inventarului facut la o societate comerciala se constata un minus de inventar pe care gestionarul si-l ... (vezi toată discuția)
Lipsa in gestiune ciobanumircea ciobanumircea ce demersuri trebuie facute in cazul in care un gestionar a iesit lipsa la inventarierea anuala.Mentionez ca are contract de munca,a semnat regulamentul de ... (vezi toată discuția)