avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... lipsa in gestiune
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

lipsa in gestiune

ce demersuri trebuie facute in cazul in care un gestionar a iesit lipsa la inventarierea anuala.Mentionez ca are contract de munca,a semnat regulamentul de ordine interioara si fisa postului, iar gestiunea a corespuns lunar cu raportul de gestiune intocmit zilnic.Gestiunea a fost preluata pe baza de avize,fiind un magazin nou infiintat,iar ea era singura gestionara.
Cel mai recent răspuns: simion nicoleta , utilizator 17:38, 19 Ianuarie 2011
Decizie de imputatie si masuri conform legii nr. 22/1969.
daca are contract de munca inregistrat ca gestionar trebuie sa faceti o plangere la politia economica daca a fost inregistrat lucrator comercial sau sub o alta functie pierdere de timp nu veti face nimic ma confrunt cu o astfel de situatie am facut plangere dar contractul era inregistrat pe lucrator comercial de la economic mi sa spus ca nu le pot trage la raspundere. poate dumneavoastra aveti mai mult noroc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa foarte mare la inventar crisulici21 crisulici21 lucrez de 10 ani la o firma cu materiale de constructii ca gestionar iar anul acesta ma scos lipsa 100 de milioane. bani pe care nu i-am furat eu .tin sa ... (vezi toată discuția)
Fisa lichidare danymayl danymayl Buna ziua, pe data de 10-112008 mi-am dat demisia din cadrul unei SC (electrocasnice) cu acordul ambelor parti!magazinul s-a desfiintat!astazi am fost si ... (vezi toată discuția)
Concediu medicalsi lipsa in gestiune elena47 elena47 as dori sa stiu daca in timpul cat am fost in concediul medical sa constatat ca in unitatea in care lucrez a iesit minus o anumita suma. va rog sa-mi spuneti ... (vezi toată discuția)