avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Activitate mirabela_nicu

Activitate mirabela_nicu

buna ziua,
problema mea este ca eu am cumparat un teren si am vecini inversati,adica cel de la N e la SUD cel de la VEST la EST,
greseala mea este ca am vazut dupa ce am facut contractul,si pe titlu apere la fel,am crezut initial ca au facut greseala cei de la notariat,va rog sa imi spuneti ce as puta face ?si daca voi avea probleme cu aces lucru?
va multumesc anticipat
Răspuns la discuția Proba orala admitere in barou
multumesc mult pt raspuns
da,dar ata la instantele mari ,eu spun acest lucru in cunostinta de cauza,acolo unde te ai bn cu grefierul,de obicei se practica la judecatorii,de asta spun,la unele e ca in codru.
pai daca nu cunosteam cazuri nu spuneam:))
va rog sa imi spuneti ce intrebari se pun in proba orala de la admitere in barau,nu stiu exact despre ce e vorba,mersiiiiiiiiiiii:(
Discuție ajutor urgent
am un act de vanzare cumparare din 1969 si un avocat mia spus c nu este de nici un folos,daca o chitanta de mana are valoare un act autentic de ce nu ar avea,inctr este vb de un pamant pe care familia mea a construit casa,si in acest moment este pe alt titlu,ce credeti ca as putea face......
am omis sa pun ca mi sa spus ca acest act al meu este lovit de nulitate si nu stiu din ce motive,daca este vreo lege care interzicea pe acea vreme vanzarea_cumpararea?
va miltumesc
B-)
venitul e in functie de clienti si de taxele practicate de barou,dar avand in vedere ca foarte multi avocati nu depun procura la dosar ,asta insemnanad un venit de minim 1000 ron pe luna,cel putin ,bn asta sa nu bata prea tare la ochi.sunt multi factori care influenteaza venitul inclusiv instanta pe langa care ai prins radacini:D