avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Proba orala admitere in barou
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Proba orala admitere in barou

va rog sa imi spuneti ce intrebari se pun in proba orala de la admitere in barau,nu stiu exact despre ce e vorba,mersiiiiiiiiiiii:(
Cel mai recent răspuns: ContSters59477 , utilizator 10:33, 21 Iulie 2008
Cele care se regasesc in in lista pe care tot ei o ataseaza tematicii si bibliografiei. Daca sunteti incepator. Daca dati definitivatul - sunt tot cele de la admitereB-)
Ultima modificare: Vineri, 27 Iunie 2008
iuliaro2006, utilizator
Eu am avut surpriza ca la proba orala la drept procesual civil sa trag un bilet cu un subiect ca nu se afla pe lista. X-( Asa ca va sfatuiesc sa invatati dupa tematica si nu dupa lista cu subiecte.
In incident similar s-a intamplat si la Baroul Bucuresti acu vreo 3-4 ani cand la proba scrisa la drept civil a picat un subiect din obligatii care tot asa nu se regasea pe lista. Fericiti au fost cei care se pregatisera pt INM pentru ca il avusesera in programa. :P
Buna ziua!
In ultima vreme, la proba orala a intrat numai legea de organizare a profesiei.
Inainte intrau si civilul si penalul.
Cu stima,
av. Silviu Serban
multumesc mult pt raspuns
si eu am observat ca In ultima vreme, la proba orala s-a intrebat despre organizarea profesiei ( legea / statutul)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subiecte barou constanta munteanu mihaela munteanu mihaela este raportul juridic civil de invatat pt examen? a-ti observat k tematica nu corespunde cu subiectele, in sensul k subiectele nu acopera tematica? ma poate ... (vezi toată discuția)
Examen noiembrie ContSters21173 ContSters21173 Stie cineva daca examenul de admitere in Baroul Bucuresti este sub forma de grila?:D (vezi toată discuția)
Examen barou februarie Alexandru Focia Alexandru Focia Care este forma subiectelor date la urm examen? In metodologie nu scrie decat ca sunt subiecte grila. Cate variate, cate raspunsuri sunt corect? Unde ar trebui ... (vezi toată discuția)