Nu stiu mai multe, nu este firma mea, insa are sediul in apartamentul meu.
Va dati seama ca nu pot sta linistit, frecvent vin tot felul de notificari de la executori judecatoresti, imi e teama sa nu ma trezesc cu ei la usa. se poate intampla asta? si ce e de facut in acest caz?
Am cumparat un apartament si am aflat ulterior ca acesta gazduieste o firma. Firma se pare ca are datorii la tot felul de societati cu care a colaborat. Prin urmare, primesc tot felul de notificari cu executari silite.
As dori sa va intreb daca este posibil ca un executor judecatoresc sa vina la aceste asa-zis sediu si sa inceapa sa execute bunurile mobile, de imobil stiu ca nu poate fi vorba? Daca da, cum pot demonstra ca nu sunt ale firmei? Cu siguranta facturi pentru tot ce am cumparat in casa nu am.
In acelasi imobil am si eu o firma, in camera 1(sediu social), fara datorii etc. Presupun ca in aceasta camera, executorul nu poate intra, sau poate? in cealalta camera locuiesc eu.
Va rog sa ma luminati putin,
Am o situatie mai interesanta pe care as dori sa v-o prezint.
Am depus o cerere la o institutie de stat care este obligata sa faca un anumit lucru. Numai ca institutia are urmatoarea metoda, bine gandita, de a nu face nimic, nu raspunde la cerere. In cazul de fata nu o pot da in judecata pentru a o obliga sa faca, trebuie sa o dau mai intai pentru a o obliga sa imi raspunda, numai ca pana se termina procesul, cererea este deja perimata. Institutia va raspunde, obligata de instanta, refuzand sa actioneze, dar in aceste moment nu o mai pot da in judecata pentru a o obliga sa faca, pentru ca au trecut mai mult de 6 luni de la depunerea cererii. Astfel raman cu un raspuns nelegal si nici ei nu sunt obligati sa faca nimic. Cum ii pot obliga ?
Nu stiu daca am fost foarte clar.
Multumesc
Buna ziua, va rog sa imi spuneti daca si cum pot obtine copii sau cum pot avea la dosarele unei anumite institutii de stat, dosare care contin hotararile judecatoresti din ultimii zece ani? Mnetionez ca nu am fost parte in dosarele respective. Acces in baza legii 544/2001. Multumesc.
Am inteles ce era cu reclama...... Oricum mi se pare cam mult 900 de lei...... Sa vedem ce o sa facem. Oricum, ajutorul este pretios. Macar stim ce ne asteapta. Merci inca o data!