avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... copii hotarari judecatoresti, nu sunt parte in dosar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

copii hotarari judecatoresti, nu sunt parte in dosar

Buna ziua, va rog sa imi spuneti daca si cum pot obtine copii sau cum pot avea la dosarele unei anumite institutii de stat, dosare care contin hotararile judecatoresti din ultimii zece ani? Mnetionez ca nu am fost parte in dosarele respective. Acces in baza legii 544/2001. Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 12 Martie 2021
dancos, utilizator
La arhiva instanței nu o sa primiti nefiind parte in dosar iar de la instituție nu cred.Solicitati si vedeți ce vi se raspunde..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine are dreptul sa vada sentintele si dosarele din arhivele instantelor? aly_yoana aly_yoana Daca eu vreau sa vad o sentinta dintr-un dosar, care nu are legatura cu mine, pe baza buletinului, mi se da voie sa vad acel dosar? (vezi toată discuția)
Acces la informatie - decizii ale instantelor contestador contestador O institutie de stat a amendat o org. profesionala pt. incalcarea legii concurentei organizatia a contestat amenda iar C.A.l Buc.le-a respins-o cu drept de ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa fac rost de o hotarare judecatoreasca daca nu am fost parte in proces? integrity integrity Am nevoie de pareri va rog , cu privire la eliberarea unei copii de pe o hotarare jud prin care a fost anulat un proces verbal de contraventie prin care un ... (vezi toată discuția)