avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Apartament sediu social, executare silita bunuri mobile
Discuție deschisă în Executare silită

Apartament sediu social, executare silita bunuri mobile

Buna ziua,

Am cumparat un apartament si am aflat ulterior ca acesta gazduieste o firma. Firma se pare ca are datorii la tot felul de societati cu care a colaborat. Prin urmare, primesc tot felul de notificari cu executari silite.
As dori sa va intreb daca este posibil ca un executor judecatoresc sa vina la aceste asa-zis sediu si sa inceapa sa execute bunurile mobile, de imobil stiu ca nu poate fi vorba? Daca da, cum pot demonstra ca nu sunt ale firmei? Cu siguranta facturi pentru tot ce am cumparat in casa nu am.
In acelasi imobil am si eu o firma, in camera 1(sediu social), fara datorii etc. Presupun ca in aceasta camera, executorul nu poate intra, sau poate? in cealalta camera locuiesc eu.
Va rog sa ma luminati putin,

Multumesc
Cel mai recent răspuns: dancos , utilizator 16:20, 23 Noiembrie 2021
4 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este problema mare. Stiti dvs ceva, de nu puteti sa dormiti linistit.
Eu zic sa va vedeti de treaba si sa uitati de chestiune.
Bafta multa!
Multumesc pentru raspuns.

Nu stiu mai multe, nu este firma mea, insa are sediul in apartamentul meu.

Va dati seama ca nu pot sta linistit, frecvent vin tot felul de notificari de la executori judecatoresti, imi e teama sa nu ma trezesc cu ei la usa. se poate intampla asta? si ce e de facut in acest caz?
Ultima modificare: Marți, 12 Octombrie 2021
dancos, utilizator
Le opuneti actul de proprietate. Cititi in el. Nu scrie ca imobilul se vinde liber de sarcini?
Multumesc.

Nu stiu cat vor fi de intelegatori, sper sa fie in regula.

O sa fac demersuri pentru anularea contractului de comodat sau inchiriere.
Anularea contractului? De ce, nu indeplinea conditiile atunci cand a fost incheiat?

Alte discuții în legătură

Sediul social - am iesit dintr-un srl. cum ii oblig sa-si schimbe sediul social de la adresa mea? ovidiu.r ovidiu.r am fost asociat intr-un srl care avea sediul social la domiciliul meu, fara a desfasura acolo vreo activitate. ulterior am cedat partile sociale unei alte ... (vezi toată discuția)
Infiintare societate ContSters94808 ContSters94808 O cunostinta m-a rugat sa ii inchiriez un anumit spatiu din apartamentul meu pt a-si deschide o societate de consultanta!Pt a deschide aceasta societate,in tr ... (vezi toată discuția)
Executare evacuare eugen82 eugen82 Un apartament a fost inchiriat unei persoane, care cu acordul proprietarului a inregistrat sediul firmei sale pe o incapere cu contract de comodat. Sediul ... (vezi toată discuția)