Am cumparat un apartament si am aflat ulterior ca acesta gazduieste o firma. Firma se pare ca are datorii la tot felul de societati cu care a colaborat. Prin urmare, primesc tot felul de notificari cu executari silite.
As dori sa va intreb daca este posibil ca un executor judecatoresc sa vina la aceste asa-zis sediu si sa inceapa sa execute bunurile mobile, de imobil stiu ca nu poate fi vorba? Daca da, cum pot demonstra ca nu sunt ale firmei? Cu siguranta facturi pentru tot ce am cumparat in casa nu am.
In acelasi imobil am si eu o firma, in camera 1(sediu social), fara datorii etc. Presupun ca in aceasta camera, executorul nu poate intra, sau poate? in cealalta camera locuiesc eu.
Va rog sa ma luminati putin,
Nu stiu mai multe, nu este firma mea, insa are sediul in apartamentul meu.
Va dati seama ca nu pot sta linistit, frecvent vin tot felul de notificari de la executori judecatoresti, imi e teama sa nu ma trezesc cu ei la usa. se poate intampla asta? si ce e de facut in acest caz?
Executare evacuare
eugen82
Un apartament a fost inchiriat unei persoane, care cu acordul proprietarului a inregistrat sediul firmei sale pe o incapere cu contract de comodat. Sediul ... (vezi toată discuția)