avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Activitate Gigi englezul

Activitate Gigi englezul

Buna seara
Voi vinde o proprietate personala
Impozitul il voi plati la sursa, cabinetul notarial care se va ocupa de aceasta tranzactie
Banii vor ramane in cont de unde o parte va intra in depozite la termen in valuta straina , cealalta va ramane in cont/conturi de economii pentru actiuni viitoare bine definite. Stiu ca pentru dobanzi voi plati taxe si impozitul de 10% retinut la sursa (de banca)
Intrebarile mele sunt 3 :pentru tranzactia initiala la vanzarea proprietatii dupa ce se va retine impozitul de 1% pe vanzare (detin proprietatea din 1998 deci mai mult de 3 ani )...
1.Voi plati CAS ?
2.Daca nu optez voi plati CASS?
3.Daca dobanzile pe an (cu 10% impozit retinut la sursa) din depozit si conturi de economii, cumulate, vor fi sub totalul de 6 salarii minime am obligativitatea completarii declaratiei unice pentru venit ? Respectiv plata CAS si CASS?
Va multumesc anticipat de raspuns
Cu respect
Dragos G
In urma reabilitarii am fost scos din evidenta politiei
Ultimul certificat de cazier scos in 2013 indica "solicitantul nu este inscris...."
Daca S-a petrecut acest lucru intrebarea mea este ce se intampla cu amprentele si fotografiile mele? Daca nu sunt inscris in registru inseamna ca au fost eliminate si acestea?
In data de 2 februarie 1996 am suferit o condamnare la 2 ani si 6 luni cu suspendare plus termen de incercare de 5 ani. Pana astazi 2 februarie 2020 am ramas "curat". A intervenit in timp si reabilitarea de drept(August 2003) si daca nu ma insel si 20 ani de la incheierea pedepsei(daca nu este inclusa si perioada de incercare)
Mai pot fi descoperit cu aceasta condamnare la un Dbs standard efectuat de departmental special din UK cu privire la cetatenie britanica(in certificat de cazier cerut de mine prin ambasada nu apare nimic)????? (nu vreau sa mint in aplicatie dar de asemenea nici nu vreau sa imi leg "streangul" de gat prin propria declaratie si in standard check sa nu apara nimic in extrasul de cazier sau ce vor cere ei)