avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Activitate doru55

Activitate doru55

gi-jane2 a scris:
e un act de vanzare sau donatie ?
Nu știu. Am scos doar Carte Funciară. Este trecut noul proprietar și faptul că proprietatea este dobândită prin ACT NOTARIAL și Intabulare drept de proprietate, dobândită prin Conventie, cota 1/1.
Răspuns la discuția Cadastru
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Adina Sfetcu a scris: ...mai am dreptul legal sa refac acest cadastru prin sistemul satelit?
Pentru mine unul întrebarea d-voastră este un pic neclară. Probabil cei specializați din domeniu au înțeles-o.

Ce vreau eu să vă spun este că la noi în comună primarul a accesat fonduri europene și a făcut gratuit la tot satul "prin sistemul satelit". În aceste condiții eu bănuiesc că dacă doriți să plătiți din banii proprii nu văd de ce nu ați putea face acest lucru.

Deasemenea vreau să vă spun că personal am două parcele și deși ambele au fost măsurate în teren doar una este vizibilă momentan pe harta din satelit a ANCPI. Actualizarea hărților este foarte greoaie...

Mama mea a decedat de cancer, fiind la pat mai mult de o lună înainte de deces.
Deoarece nu locuiesc cu ea, nici măcar în aceeași localitate, am plătit (la negru, fără acte) o femeie care să o îngrijească la domiciliu.
Am vizitat-o aproape săptămânal.

Astăzi am demarat procedura de deschidere a succesiuni, mai precis să adun la un loc toate actele.
Am rămas șocat când am scos CF și am descoperit că casa aparține unei persoane străine mie, intrată în proprietate prin ACT NOTARIAL emis de notar XXX XXX la data de... XX, mai precis cu o săptămână înainte de deces !!!

Nici nu știu încotro să o apuc, să merg la Poliție, să merg la avocat, să caut acel notar, nu am idee despre ce ACT poate fi vorba, totul pare legal la prima vedere... nu pot să bănuiesc decât că mama a fost păcălită să semneze ceva... dar totuși, la NOTAR ?! Se mai poate face ceva ? Să am speranțe... Rog un sfat...