avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1253 soluții astăzi
Forum Activitate davidcornel2310

Activitate davidcornel2310

Buna ziua.
Salariul lunar brut 3000 Ron
Diurna externa 50 E pe zi.
Menționez că nu am primit nici salariul pe țară,deși luna trecută mauipus sa semnez un stat de plată pentru acest venit spunandumi că mivot vira in cont.
Nu s-au întâmplat acest lucru.
De aceea ,hotărârea de a demisionat este evidentă.

Cornel Vasile a scris:

In c.i.m. ce se mentioneaza la plata salariului si ce salariu este trecut in contract?

Bună ziua.
Numele meu este Novac Cornel.
Sunt șofer profesionist comunitar
Angajatorul m-a atras pentru a lucra în compania lui, printr-un anunț de angajare in care se stipula faptul că pe parcursul unei perioade de 35 de zile limita de kilometrii efectuată va fi intre 10.000 - 17.000.
Motiv care m-a determinat să mă angajez .
Astăzi ,după i perioadă de 31 de zile ,am efectuat un total de 25.000 de Km.
Am discutat cu angajatorul această situație,cerandu-i să-mi plătească suplimentar km-tri efectuați in plus .
Angajatorul nu vrea să facă acest lucru.
Ce mă sfătuiți să fac in acest caz,pe lângă demisia evidentă.
Va mulțumesc.
Bună ziua.
Exista vreun diagnostic pentru o problema depresiva, pentru care as putea fi declarat Apt Limitat?
Sau în aceasta situație sunt automat declarat Inapt.
Înțeleg ca este o diferență de încadrare a pensiei, între declarare Inapt și Apt Limitat.
Mulțumesc
Bună ziua.
În luna Ianuarie 2021 am plătit un onorariu în valoare de 2000 RON pentru a fi reprezentat într-un dosar.
În luna Aprilie domnul avocat a fost infectat cu Covid 19.
Avocatul angajat nu mai poate efectua nici o apărare din motive medicale.
Menționez ca în perioada Ianuarie 2021-Aprilie 2021,nu a depus la dosar nici o dovada a reprezentării dumnealui ca apărător legal, de altfel nici nu a ajuns vreodată la Procuratura pentru a citii măcar odată dosarul.
În luna Iunie 2021 am fost nevoit sa angajez un alt apărător, deoarece am inteles că nu a existat niciodată vreun interes în reprezentarea mea ulterior intervenind problemele medicale care exclud categoric aceasta opțiune.
Vă rog să mă sfătuiți cum îmi pot recupera cei 2000 RON plătiți pentru o reprezentare care nu s-a materializat niciodată, ținând cont de faptul ca toate încercările mele de a lua contact cu domnul avocat prin mai multe canale, s-au lovit de o tăcere absoluta.
Tăcerea dumnealui ma face sa ma simt escrocat.
Ce mă sfătuiți.
Cu respect.
Vă mulțumesc.
Bună ziua. Am plătit un onorariu de 2000 RON pentru o apărare într-un dosar penal. Avocatul angajat nu a făcut nici un demers în cunoașterea dosarului meu.
Mai târziu, domnul avocat s-a îmbolnăvit de Covid19, fapt care m-a făcut să angajez un alt apărător. Ținând cont de faptul ca apărătorul angajat inițial nu a făcut nimic în direcția apărării mele, cum pot să-mi recuperez onorariul plătit inițial de 2000 RON. Mulțumesc.
Cu respect
Bună ziua.
Numele meu este Novac Cornel.
În luna Ianuarie 2021 am plătit un onorariu în valoare de 2000 RON pentru a fi reprezentat într-un dosar.
În luna Aprilie domnul avocat a fost infectat cu Covid 19.
Avocatul angajat nu mai poate efectua nici o apărare din motive medicale.
Menționez ca în perioada Ianuarie 2021-Aprilie 2021,nu a depus la dosar nici o dovada a reprezentării dumnealui ca apărător legal, de altfel nici nu a ajuns vreodată la Procuratura pentru a citii măcar odată dosarul.
În luna Iunie 2021 am fost nevoit sa angajez un alt apărător, deoarece am inteles că nu a existat niciodată vreun interes în reprezentarea mea ulterior intervenind problemele medicale care exclud categoric aceasta opțiune.
Vă rog să mă sfătuiți cum îmi pot recupera cei 2000 RON plătiți pentru o reprezentare care nu s-a materializat niciodată, ținând cont de faptul ca toate încercările mele de a lua contact cu domnul avocat prin mai multe canale, s-au lovit de o tăcere absoluta.
Tăcerea dumnealui ma face sa ma simt escrocat.
Ce mă sfătuiți.
Cu respect.
Vă mulțumesc.
Novac Cornel

Bună ziua. Cum se poate obține viza de întrare pe teritoriul României pentru un cetățean Rus.
Menționez faptul că intenționăm sa ne căsătorim în România.
Mulțumesc.