avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Activitate Dumitra Hornea

Activitate Dumitra Hornea

Răspuns la discuția Indemnizatie crestere copil
Da

Cornel Vasile a scris:

In perioada iunie 2018 - iulie 2020, veti avea minim 12 luni lucrate?

Răspuns la discuția Indemnizatie crestere copil
Da, stie de sarcina,angajatorul este chiar verisoara mea si nu as vrea sa ii fac rau. Vroiam sa stiu doar daca mai pot bebeficia de indemnizatia de crestere a copilului dupa ce voi naste.Pentru ca eu as fi intrat in concediu de maternitate cam la sfarsitul lunii mai,dar ma supara faptul ca nu pot merge la medic la timp si ca nu tine cont de asta,plus ca sunt singura angajata.Multumesc!
Răspuns la discuția Indemnizatie crestere copil
24 iulie

Cornel Vasile a scris:

Care este data prezumata a nasterii?

Buna ziua! Eu fac un an de cand sunt angajata pe 22 martie si sunt insarcinata in 19 saptamani. Nu ma mai inteleg cu angajatorul,in sensul ca nu imi da liber cand am nevoie ca sa merg la medic si as vrea sa imi bag preaviz pentru demisie. Daca as baga preavizul,as mai putea beneficia de indemnizatia de crestere a copilului? Multumesc!
Buna ziua! Eu am ramas insarcinata in a saptea luna de angajare si mi s-a spus ca nu pot intra in prenatal la 7 luni de sarcina,eu avand la momentul actual 4 luni de sarcina. Mi s-a spus de catre angajator ca am dreptul la 40 si ceva de zile de prenatal si nu 63 de zile. E normal?

ngeorgiana85 a scris:

Buna ziua! La cate luni de sarcina poti ramane in prenatal?Eu am ramas insarcinata dupa 7 luni de angajare. Si mi s-a spus ca nu pot intra in prenatal la 7 luni ci mai tarziu.