Raspunsul de la Isj a fost ca nu contrasemneaza documentele secretarul II si poate realiza cumul cu toate eforturile de-a justifica acest lucru nu s- a putut .
Și eu am o situatie similara am spus angajatorului ca insusi organigrama (regulamentul intern) spune ca Secretarul șef are în subordine secretarul II dar se pare ca în unele cazuri nu vor si nu au nici un interes sa se aplice legea .
Buna ziua !
Un secretar simplu dintr-o unitate de invatamant poate cumula o functie de conducere ca secretar sef ?
Ii permite cadrul legislativ, chiar daca are ca atributii alte sarcini ?
Adica poate indeplini prin cumul si functia de secretar sef sau sef birou? Multumesc anticipat!
Buna ziua ! Un contabil sef poate lua prin cumul si 0,5 norma de administrator financiar(contabil) intr-o institutie bugetara ?
Poate exista icompatibilitate intre cele doua atata timp cat fiecare dintre aceste 2 posturi nu influenteaza viza cfp? .
Buna ziua !
Se poate recunoaste vechimea in munca dar si in invatamant unui cadru didactic care a prestat 1,6 ore / saptamna fiind cu contract asociat pentru o perioada de 9 luni ?
Se poate cumula de pe un post de Contabil sef cu nrorma 1/1 cu o norma de Administrator financiar cu 0,5 norma? angajator in sector bugetar.
La acelasi angajator in sector bugetar.
Buna ziua!
Am in liceu un elev care este orfan de unul din parinti
Mai trebuie sa faca dovada venitului parintele supravetuitor pentru a putea beneficia de bursa sociala ?