avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1112 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua ! Se poate recunoaste vechimea in munca dar ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua ! Se poate recunoaste vechimea in munca dar si in invatamant ...

Buna ziua !
Se poate recunoaste vechimea in munca dar si in invatamant unui cadru didactic care a prestat 1,6 ore / saptamna fiind cu contract asociat pentru o perioada de 9 luni ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:22, 21 Martie 2022
Da, se poate recunoaste vechimea in munca dar si in invatamant ,in speta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime recunoscuta in invatamant lowpy lowpy Buna ziua, Urmeaza sa ocup un post didactic universitar si am cerut recunoasterea vechimii acumulate in domeniu ca angajat in alte companii in vederea ... (vezi toată discuția)
Trepte vechime învățământ IoanaS75 IoanaS75 Bună ziua Am lucrat in perioada sept 1993-august 1998, cadru didactic necalificat, perioadă urmată de 9 luni de somaj. De atunci, până în 2005, am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. sunt cadru didactic. intr-o vacanta, eu fiind in concediu, ... lumyana lumyana Buna ziua. Sunt cadru didactic. Intr-o vacanta, eu fiind in concediu, am lucrat cu contract in baza specializarii de pe diploma de licenta si datorita careia ... (vezi toată discuția)