avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1044 soluții astăzi
Forum Activitate Yonela17

Activitate Yonela17

Buna ziua!
Ce se întâmplă dacă a depășit plafonul 300000 de lei de trecere la TVA ?
Mulțumesc!
Buna ziua!
Am un client care a cumpărat de la metro marfa. A primit un voucher si restul a achitat numerar. Cum pot sa înregistrez in contabilitate voucher-ul ?
Buna seara!
O cunoștiință de a mea a primit amenda pentru rovinieta nevalabila, deși aceasta era plătită si in termen.
A primit amenda pentru data de 15 mai si rovinieta mai avea valabilitate pana in 15 august ( plătită pe un an de zile )
Va rog, imi puteti spune cum e posibil asa ceva ? Si care ar fi soluția ?
Multumesc!
Imi puteti spune o monografie contabila pentru plata unor cheltuieli judiciare?
Va multumesc
Contractul pt polița de asigurare se înregistrează ?La intrari tip *r*?
Va multumesc!
Buna seara!
Imi puteti spune va rog, daca un srl achita o factură a unui furnizor cu tichete de masa, care este nota contabilă?
Prin 5328?
Răspuns la discuția Factura înregistrată eronat
Si A fost înregistrată în 2018. Am uitat sa precizez.

Yonela17 a scris:

Factura a fost de -1900 lei si s au înregistrat doar -1800 lei din greseala. Este o factura de energie electrică. Se poate storna si apoi înregistra normal in prezent ?

Ioan Petru Butariu a scris:

Depinde de suma (daca e pe 117 sau inreg va merge in 121). In principiu inregistrati cu minus sumele inreg initial si apoi cu plus cele corecte.

Răspuns la discuția Factura înregistrată eronat
Factura a fost de -1900 lei si s au înregistrat doar -1800 lei din greseala. Este o factura de energie electrică. Se poate storna si apoi înregistra normal in prezent ?

Ioan Petru Butariu a scris:

Depinde de suma (daca e pe 117 sau inreg va merge in 121). In principiu inregistrati cu minus sumele inreg initial si apoi cu plus cele corecte.

Buna ziua!
In cazul in care se constata ca o factura este înregistrată eronat ( valoare diferită față de cea corecta) cum se reglează situația? Se poate regla cu conform fișei client ?
Avand in vedere ca firma este platitoare de tva la trimestru si bilanțul este facut, deci nu se mai pot face modificari.
Buna ziua!
Cat timp se păstrează documentele de intrare si iesire, chitantele, balanțele, etc...?