avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Activitate Yonela17

Activitate Yonela17

Buna seara!
Îmi puteți spune daca in reges- online o sa se înregistreze inclusiv contractele de munca mai vechi si încetate ?
Mulțumesc!!
Buna ziua!
Ce se întâmplă dacă a depășit plafonul 300000 de lei de trecere la TVA ?
Mulțumesc!
Buna ziua!
Am un client care a cumpărat de la metro marfa. A primit un voucher si restul a achitat numerar. Cum pot sa înregistrez in contabilitate voucher-ul ?
Buna seara!
O cunoștiință de a mea a primit amenda pentru rovinieta nevalabila, deși aceasta era plătită si in termen.
A primit amenda pentru data de 15 mai si rovinieta mai avea valabilitate pana in 15 august ( plătită pe un an de zile )
Va rog, imi puteti spune cum e posibil asa ceva ? Si care ar fi soluția ?
Multumesc!
Imi puteti spune o monografie contabila pentru plata unor cheltuieli judiciare?
Va multumesc
Contractul pt polița de asigurare se înregistrează ?La intrari tip *r*?
Va multumesc!
Buna seara!
Imi puteti spune va rog, daca un srl achita o factură a unui furnizor cu tichete de masa, care este nota contabilă?
Prin 5328?
Răspuns la discuția Factura înregistrată eronat
Si A fost înregistrată în 2018. Am uitat sa precizez.

Yonela17 a scris:

Factura a fost de -1900 lei si s au înregistrat doar -1800 lei din greseala. Este o factura de energie electrică. Se poate storna si apoi înregistra normal in prezent ?

Ioan Petru Butariu a scris:

Depinde de suma (daca e pe 117 sau inreg va merge in 121). In principiu inregistrati cu minus sumele inreg initial si apoi cu plus cele corecte.

Răspuns la discuția Factura înregistrată eronat
Factura a fost de -1900 lei si s au înregistrat doar -1800 lei din greseala. Este o factura de energie electrică. Se poate storna si apoi înregistra normal in prezent ?

Ioan Petru Butariu a scris:

Depinde de suma (daca e pe 117 sau inreg va merge in 121). In principiu inregistrati cu minus sumele inreg initial si apoi cu plus cele corecte.

Buna ziua!
In cazul in care se constata ca o factura este înregistrată eronat ( valoare diferită față de cea corecta) cum se reglează situația? Se poate regla cu conform fișei client ?
Avand in vedere ca firma este platitoare de tva la trimestru si bilanțul este facut, deci nu se mai pot face modificari.