avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara! O cunoștință de a mea a primit amenda ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara! O cunoștință de a mea a primit amenda pentru ...

Buna seara!
O cunoștiință de a mea a primit amenda pentru rovinieta nevalabila, deși aceasta era plătită si in termen.
A primit amenda pentru data de 15 mai si rovinieta mai avea valabilitate pana in 15 august ( plătită pe un an de zile )
Va rog, imi puteti spune cum e posibil asa ceva ? Si care ar fi soluția ?
Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 21 Septembrie 2020
Yonela17, utilizator
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 04:54, 22 Septembrie 2020
Solutia este una singura, depunerea unei plingeri contraventionale impotriva procesului verbal de contraventie, la judecatoria de care apartine cunostinta, in termen de 15 zile de la data comunicarii (data de pe plic) acelui PV de contraventie. Procesul se va cistiga, atasind copia dupa dovada platii rovinietei in termen. Plingerea si actele doveditoare se depun in 2 exemplare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala - amenda pentru rovinieta GMarin GMarin In data de 17.02.2010 am cumparat rovinieta ptr.autoturism pentru un an de zile. In data de 03.05.2010 am schimbat numarul de inmatriculare raminind acelasi ... (vezi toată discuția)
Contraventie rovinieta expirata constatata dupa 6 luni CristinaPolgar CristinaPolgar Buna ziua, Este legal ca dupa 6 luni sa se intocmeasca proces verbal de constatare a unei contraventii? Mai exact: am primit de la CNADR in luna ... (vezi toată discuția)
Informatii contestație amenda rovinieta Ramona98 Ramona98 Buna seara. In data de 05.01.2023 am vândut autovehiculul, iar in data de 14.01.2023 a fost înregistrat ca circula fără rovinieta(noul proprietar). Astăzi ... (vezi toată discuția)