avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cum pot sa înregistrez in contabilitate voucher-ul ?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cum pot sa înregistrez in contabilitate voucher-ul ?

Buna ziua!
Am un client care a cumpărat de la metro marfa. A primit un voucher si restul a achitat numerar. Cum pot sa înregistrez in contabilitate voucher-ul ?
Ultima modificare: Marți, 19 Ianuarie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Bibi62 , utilizator 15:45, 20 Ianuarie 2021
Depinde cum s-a obtinut voucherul. Poate reprezenta un discount. Ce ati achizitonat se inregistreaza la pretul rezultat in urma reducerii.
Ultima modificare: Miercuri, 20 Ianuarie 2021
Bibi62, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare n.i.r. 123IONUT 123IONUT Buna ziua, Unele facturi de la Metro au anumite produse cu discount care apare (evidentiat pe fiecare produs in parte) in subsolul facturii si scazut din ... (vezi toată discuția)
Marfa retur- vanduta pe bon fiscal loredana.m loredana.m buna ziua, am o firma care are 2 gestiuni :cu ridicata si cu amanuntul. La vanzarea cu amanuntul am clienti care se trezesc ca le mai raman materiale si pe ... (vezi toată discuția)
Puncte de loialitate primite de la furnizor edit1948 edit1948 Buna ziua ! Societatea XXX srl cu activitate : comert cu amanuntul,, achizitioneaza marfuri spre revanzare, si de la furnizorul Metro. Furnizorul Metro ... (vezi toată discuția)