Buna seara, am nevoie de putina indrumare. Am avut un proces pentru ore de vizita a unui copil minor. Procesul a fost intentat de matusile minorului , care vor un program de vizita , motivand ca , tatal minorului e in alt judet si nu poate avea o legatura cu minorul. Matusile in urma acelui proces au castigat un program de vizita si ca pot mentine o legatura telefonioca cu minorul , insa avand precizarea sa pericliteze programul scolar , extra scolar si orele de odihna ale minorului. Dupa aceasta sentinta , au facut apel si au atacat acea precizare legata de programul minorei precizand ca eu cu rea vointa le-as bloca accesul. Mentionez ca sentinta a fost data 22.12 .2021 cu posibilitate de apel in 30 de zile. Declararea apelului fiind factuta pe 07.02 2022, eu am primit comunicarea pe 18.03.2022. In tot acest timp de la sentinta nu am primit vreun telefon sau vreo vizita de la matusi.
As dori daca sa poate sa formulez si sa depun intampinarea de raspuns singura , daca este posibil , si poate daca ma puteti ajuta sa o formulez si cum sa procedez cu depunerea ei.Multumesc !
Multumesc pentru raspuns, imi trebuie dovada pentru a face schimbarea lui cu un alt martor.Si asta cat mai urgent pentru ca procesul e pe 23 luna viitoare .
Buna ziua, as dori o informatie, am un martor , intr-un proces civil, , care in perioada cand e citat va fi plecata din tara , Pleca cu sotul ei, acesta fiind sofer pe tir. Intrebarea e cum se procedeaza in acest caz, ce dovada poate aduce ca nu e in tara in momentul procesului, se poate da o declaratie pe prorie raspundere?Multumesc anticipat.
Repet poate sunt subiectivă , dar pare anormal , sa nu ai venit pe ultimile 6luni, fiind persoana fizica autorizata , poate încheia contracte de colaborare, pentru care cred că se pot ocolii plățile la stat altfel nu îmi explic . Cu tot subiectivismul meu , legile nu protejează dreptatea . Mulțumesc tuturor care au o părere.
Mulțumesc pentru răspuns. Poate sunt subiectivă , însă te lupți pentru vizita și custodie însă nu vrei să plătești pensie alimentara ( nu că m.ar interesa sa o plătească) , încerci să arăți că meriți să fi în viața copilului dar totodată arăți că nu te interesează să te implici material, iar legea consideră că e dreptate ... Mulțumesc încă odata. Seara buna.
Buna ziua, as avea nevoie de o îndrumare, trec printr-un divorț, și fostul soț vrea un anumit program de vizite, însă în declarația cu privire la venituri pe ultimile 6 luni aduce de la ANAF un document care arată că are venituri zero ( deși știu sigura că nu e așa, muncind ca bucătar la un restaurant). Întrebarea e , in cazul unei decizii nefavorabile , pot ataca in vreun fel faptul că el nu are un venit și nici măcar o locuință stabila?