avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ÎNTÂMPINARE la cerere de apel
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ÎNTÂMPINARE la cerere de apel

Buna seara, am nevoie de putina indrumare. Am avut un proces pentru ore de vizita a unui copil minor. Procesul a fost intentat de matusile minorului , care vor un program de vizita , motivand ca , tatal minorului e in alt judet si nu poate avea o legatura cu minorul. Matusile in urma acelui proces au castigat un program de vizita si ca pot mentine o legatura telefonioca cu minorul , insa avand precizarea sa pericliteze programul scolar , extra scolar si orele de odihna ale minorului. Dupa aceasta sentinta , au facut apel si au atacat acea precizare legata de programul minorei precizand ca eu cu rea vointa le-as bloca accesul. Mentionez ca sentinta a fost data 22.12 .2021 cu posibilitate de apel in 30 de zile. Declararea apelului fiind factuta pe 07.02 2022, eu am primit comunicarea pe 18.03.2022. In tot acest timp de la sentinta nu am primit vreun telefon sau vreo vizita de la matusi.
As dori daca sa poate sa formulez si sa depun intampinarea de raspuns singura , daca este posibil , si poate daca ma puteti ajuta sa o formulez si cum sa procedez cu depunerea ei.Multumesc !
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Scrieti dvs ce credeti,cum credeti combatand argumentele apelantelor iar intampinarea in 2 ex o depuneti prin posta, mail sau la registratura personal.Normal ar fi sa cosdultati un av macar pt a va formula intampinarea daca nu va puteti permite unul pt proces..
Scrieti dvs ce credeti,cum credeti combatand argumentele apelantelor iar intampinarea in 2 ex o depuneti prin posta, mail sau la registratura personal.Normal ar fi sa cosdultati un av macar pt a va formula intampinarea daca nu va puteti permite unul pt proces..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort-program de vizita mariuca12 mariuca12 buna ziua in urma divortului s-a emis o hotarare care nu este definitiva, astfel - custodie comuna pt minor (intretinere, educatie, conditii de ... (vezi toată discuția)
Dupa comunicare nu urmeaza hotararea definitiva? monica puiu monica puiu revin la intrebare? In maretie a fost procesul, in mai 2010 am primit comunicarea, suntem in iulie si nu am hotarirea definitiva. Merg la arhiva ? sau la ... (vezi toată discuția)
Apel ??? ELY63 ELY63 Am castigat pe fond cu ajutorul dvs un proces de vizitare minori dar fosta sotie tine mortis sa nu am nici o relatie cu fiica mea decat in prezenta ei,drept ... (vezi toată discuția)