avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Activitate drdpiasi

Activitate drdpiasi

Rog opinie cu privire la urmatoarea speta: cu ocazia efectuarii inventarierii, in contabilitate s-a constatat existenta unor studii de fezabilitate realizate de un prestator in anul 2009. Pentru respectivele studii de fezabilitate prestatorul a emis factura ce s-a achitat tot in 2009. Studiile de fezabilitate au fost elaborate in baza HG nr. 28/2008, abrogata intre timp de HG nr.907/2016.
In situatia data, ce masuri s-ar putea intreprinde cu privire la studiile de fezabilitate in cauza? Mai e necesar/util sa fie mentinute in contabilitate?
Ce furnizor din Romania ofera ca si produs ADRESA DE E-MAIL CERTIFICATA / POSTA ELECTRONICA CERTIFICATA (PEC) pentru transmitere corespondenta juridica in Italia la tribunal?
Taxa judiciara de timbru pentru o societate in faliment din Italia

Ce taxa de timbru judiciar si in ce cont trebuie virata taxa judiciara de timbru la un dosar de faliment deschis la Tribunalul din ROVERETO ITALIA pentru o societate comerciala cu sediul in Italia?
Pentru categoria creditorilor chirografari a caror creanta a fost acceptata in Tabelul creditorilor, dar care sunt creditori defavorizati prin planul de reorganizare votat (au creanta de plata prin plan 0 lei) exista metode de recuperare a creantei dupa inchiderea procedurii de reorganizare in temeiul art. 175 alin.(1) din Legea 85/2014 (reinsertia debitorului in circuitul economic)? Mentionam ca aceasta categorie defavorizata a votat impotriva planului de reorganizare.