avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Ce furnizor din Romania ofera ca si produs ADRESA DE ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Ce furnizor din Romania ofera ca si produs ADRESA DE E-MAIL CERTIFICATA ...

Ce furnizor din Romania ofera ca si produs ADRESA DE E-MAIL CERTIFICATA / POSTA ELECTRONICA CERTIFICATA (PEC) pentru transmitere corespondenta juridica in Italia la tribunal?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 10:04, 6 Ianuarie 2022
Furnizor era Posta Romana, prin serviciul E-Post ( trimiteau email si persoanelor fara adresa da email : il printau si il ducea postatul, cu confirmare de primire ). Inca e prezent pe site produsul, incercati sa sunati pentru informatii.
Personal cred ca pentru confirmarea de primire, poate fi suficienta mentiunea : "Va rog confirmati primirea acestui email si a documentelor anexate" , de pe orice adresa de email trimiteti.
certificata de cine? sunt zeci de certificari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare introducere disclaimer pt. publicitate ContSters130254 ContSters130254 Hello. Pot insera un text in mail-urile pe care urmez sa le trimit clientilor, atat cei activi/inactivi cat si cei potentiali, fara ca acest mail sa nu fie ... (vezi toată discuția)
Publicitate nesolicitata - cum scap de ea? darian72 darian72 Primesc zilnic zeci de mesaje publicitare pe adresa de email. As dori sa nu mai primesc aceste mesaje. Daca ma inregistrez intr-un registru gen \\\\" no call ... (vezi toată discuția)
Se poate depune o plangere contraventionala direct pe e-mail-ul instantei, cu semnatura electronica atasata? giv giv Este valabila - din punct de vedere procedural - plangerea contraventionala depusa pe adresa de email a judecatoriei competente sa judece cauza specificata pe ... (vezi toată discuția)