Este vorba despre o pensiune turistica, ridicata fara autorizație de construcție , bineînțeles fara firma înregistrat la registrul Comerțului, casa de marcat etc , registru de casa . adică fără absolut nimic .Iar cireașa de pe tort este că individul sau reclamatul și a postat pensiunea pe site uri de promovare a turismului și deci la data celor două reclamații se poate verifica clar că este în ilegalitate . Sunt , poze filmări , deci probe există !
Cristi_1984 a scris:
Buna ziua , probe exista . Sunt poze făcute , filmări . Iar eu mi am făcut datoria civică . Au fost făcute două sesizări , la prima a fost sancționat , ANAF i a găsit multe nereguli iar la doua sesizare nu știu ce să zic ( reclamatul pretinde că a fost chemat să de a explicații și că urmează să fie sancționat cu o amendă între 10000 și 20000 lei ) Așa pretinde el . Eu am considerat că respectivul trebuia iar reclamat . De aceea se întâmplă ce se întâmplă, pentru că lumea se conformează și uite așa , unii plătim și alții fac averi ilicite .
Cornel Vasile a scris:
Este greu de afirmat care este varianta corecta , insa consider ca in instanta va trebui sa probeze ceea ce sustine.