Buna seara,
Vin cu o intrebare pentru cunostintele dumnevoastra.
Am avut 2 dosare penale, omor din culpa si conducere fara permis, am ispasit pedeapsa in libertate, 2 ani jumatate, anul acesta mi-am terminat sentinta si am auzit ca as putea avea o oarecare stergere a cazierului dupa un an de cand mi s-au terminat cei 2 ani jumate de sentinta.
Intrebarea ar fi, imi pot face cerere pentru stergerea cazierului si apoi pot da in politie?
Va multumesc pentru raspunsuri si o seara minunata va doresc!
Va salut cu respect!
As vrea sa inchiriez o casa in Bucuresti, nou facuta, dar vreau sa fie ceva legal, proprietarul, la fel ca si mine, nu stie care sunt pasii pentru a intemeia un contract de inchirere.
Va rog sa ma ajutati, unde trebuie sa merg cu proprietarul si ce trebuie sa facem?
Va multumesc.
Bună ziua,
Am o întrebare pentru dumneavoastră cu o scurta relatare:
Am permisul anulat în urma unei sentințe, pentru conducere fără permis și omor din culpa, știu ca după un an de la sentința pot da examenul, întrebarea este: trebuie sa parcurg din nou toți pașii, școală de șoferi și sa îmi fac dosarul ca prima data, sau se considera ca am experienta și voi da direct examenul auto?
Mulțumesc.
Bună ziua,
Va rog sa ma ajutați cu următoarea întrebare, voi relata scurt toate detaliile:
În timpul orelor pentru școală auto, am luat mașina și câțiva prieteni și am făcut un accident, rezultând moartea unui prieten, am fost cercetat în libertate, terminând școală auto și obținând permisul, apoi în instanta, am avut doua dosare, conducere fără permis și omor din culpa, sentința fiind de doi ani jumate cu suspendare, munca în folosul comunității și semnătura la probațiune, după ce s-a dat sentința, adică la aproximativ un an de când aveam și permisul, l-am dus personal la politie ca să-mi fie anulat, am mai auzit un asemenea caz și am înțeles ca după un an de la sentința, pot redobândi permisul, întrebarea mea este: dacă este adevărat ca pot redobândi permisul după un an de la sentința sau dacă nu, când și cum pot redobândi permisul înapoi, repet, eu am avut permis,
Mulțumesc,
O zi frumoasa,
Doamne ajuta!