avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Va salut cu respect! As vrea sa inchiriez o casa in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Va salut cu respect! As vrea sa inchiriez o casa in Bucuresti, ...

Va salut cu respect!
As vrea sa inchiriez o casa in Bucuresti, nou facuta, dar vreau sa fie ceva legal, proprietarul, la fel ca si mine, nu stie care sunt pasii pentru a intemeia un contract de inchirere.
Va rog sa ma ajutati, unde trebuie sa merg cu proprietarul si ce trebuie sa facem?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:47, 31 August 2021
Se va incheia un contract de inbchierie care apoi se va inregitra la ANAF.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salut, ma poate ajuta cineva cu un răspuns la urm situație? ... Kosmo Kosmo Salut, Ma poate ajuta cineva cu un răspuns la urm situație? Dacă închiriezi un apartament între persoana fizica (proprietar) și o firma pentru pct de ... (vezi toată discuția)
Probleme cu un contract de inchiriere. avocatnou08 avocatnou08 Salut. Vin si eu cu o probleme care sunt nevoit sa apelez la voi va rog. Vreau sa inchiriez un apartament pentru numai cateva luni de la un proprietar oarecare ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. as dori sa închiriez apartamentul părinților mei ... Naicu Naicu Bună ziua. As dori sa închiriez apartamentul părinților mei decedați.Dar nu qm făcut succesiunea, fiind singurul copil. Astfel , cum pot face declarația ... (vezi toată discuția)