avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Redobândire Permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Redobândire Permis

Bună ziua,
Am o întrebare pentru dumneavoastră cu o scurta relatare:
Am permisul anulat în urma unei sentințe, pentru conducere fără permis și omor din culpa, știu ca după un an de la sentința pot da examenul, întrebarea este: trebuie sa parcurg din nou toți pașii, școală de șoferi și sa îmi fac dosarul ca prima data, sau se considera ca am experienta și voi da direct examenul auto?
Mulțumesc.
Asa cum ati precizat, permisul a fost anulat ceea ce inseamna ca nu l-ati avut niciodata astfel ca trebuie reluata procedura.
Nu are relevanta experienta dvs la acest moment decat poate la momentul celor doua testari la care veti fi supus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redobândirea permisului IulianSim21 IulianSim21 Bună ziua, Va rog sa ma ajutați cu următoarea întrebare, voi relata scurt toate detaliile: În timpul orelor pentru școală auto, am luat mașina și ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis. ce se poate intampla, sfaturi. Florin888 Florin888 Buna ziua . In urma cu un an jumate aproape doi ani am fost prins conducand fara permis intr-un sat in provincie . Acum mi-a venit citatie pt chemare in ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis auto firica11 firica11 Buna ziua. Redobandire permisului dupa o sentinta definitiva si trecerea unui an de laaceasta se poate face fara a mai urma cursurile unei scoli auto. Sentinta ... (vezi toată discuția)