avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Activitate georgenicolae

Activitate georgenicolae

Buna ziua. Multumesc. Listele lunare nu sunt stampilate. Am reusit sa o predau unui membru din comitet cu proces verbal.
si este ok din pct de vedere legal sa existe o persoana "presedinte inclusiv persoana care nu este membru proprietar"? la urma urmei el poate fi tras la raspundere, amendat in calitate de presedinte? daca nu este in fapt
Răspuns la discuția Președinte de bloc
Buna.
In cazul in care la o sedinta nestatutara din 2018 s-a ales un presedinte, care nici macar nu e din blocul respectiv, persoana aleasa in calitate de "presedinte" a inceput sa semneze acte... poate fi considerata legal presedinte de asociatie? Nu exista contract de mandat, nu exista cerere la judecatorie de adaugare la statut. Nimic, doar la mica intelegere. Exista vreo lege care zice ca daca isi asumi niste atributii automat ai respectiva functie? in speta...presedinte?
Buna ziua,

Conform certificatului de inregistrare de la judecatorie, presedintele asociatiei de proprietari este un domn care nu mai exista in bloc/condomiu, poate nici in viata.

Prin diverse circumstante stampila asociatiei a ajuns la mine, eu nefiind proprietar de apartament in cadrul asociatiei, neputand sa am nici o functie in asociatiei.

Nimeni nu vrea sa preia stampila si nici nu s-a putut alege un presedinte la adunarea generala recenta.

Ce e de facut cu stampila? Poate fi predata autoritatilor?