avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Stampila asociatiei de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Stampila asociatiei de proprietari

Buna ziua,

Conform certificatului de inregistrare de la judecatorie, presedintele asociatiei de proprietari este un domn care nu mai exista in bloc/condomiu, poate nici in viata.

Prin diverse circumstante stampila asociatiei a ajuns la mine, eu nefiind proprietar de apartament in cadrul asociatiei, neputand sa am nici o functie in asociatiei.

Nimeni nu vrea sa preia stampila si nici nu s-a putut alege un presedinte la adunarea generala recenta.

Ce e de facut cu stampila? Poate fi predata autoritatilor?
Cel mai recent răspuns: georgenicolae , utilizator 09:46, 16 Martie 2020
Puteti preda stampila comitetului executiv sau administratorului sau cenzorului/comisiei de cenzori-atentie cu proces verbal de predare primire inchieta in dublu exemplar inregistrat la asociatia de proprietari
Daca stampila este la dv care nu detineti functie si nu reprezentati asociatia de proprietari,listele lunare de intretinere sunt stampilate?
Daca nu exista interes din partea echipei manageriale a asociatieid e proprietariputeti preda stampila la serviciul de sprijinire si indrumare asociatii de proprietari din primaria teritoriala -cu proces verbal de predare primire
Buna ziua. Multumesc. Listele lunare nu sunt stampilate. Am reusit sa o predau unui membru din comitet cu proces verbal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie pandatao pandatao Buna ziua! Ce se intampla in situatia in care presedintele unei asociatii isi da demisia, Il numeste pe singurul membru ramas in Comitetul Executiv ca sa ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie avut in vedere la preluarea functiei de presedinte a unei asociatii de proprietari? luky64 luky64 Administratorul Asociatiei de Proprietari sa mutat din bloc,iar proprietarii m-au desemnat sa preiau functia de presedinte. Mentionez faptul ca nu mai aveam in ... (vezi toată discuția)
înregistrare asociație de proprietari in registrul asociațiilor și fundațiilor marivan marivan Suntem o asociație de proprietari constituită în 1998 prin hotărâre judecătorească. De curând s-a ales un nou comitet și un nou președinte. ... (vezi toată discuția)