avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Președinte de bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Președinte de bloc

Pentru președinte de bloc trebuie să am contract desi lucrez cu contract la o altă firmă
Cel mai recent răspuns: vali m , utilizator 09:34, 16 Martie 2020
In calitate de presedinte de asociatie aveti obligatia sa cunoasteti dispozitiile care guverneaza infiintarea,organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari,respectiv disp L nr 196/2018
Conform disp mentionate,presedintele de asociatie poate exercita responsabilitatile aferente functiei in baza unui contract de mandat
Buna.
In cazul in care la o sedinta nestatutara din 2018 s-a ales un presedinte, care nici macar nu e din blocul respectiv, persoana aleasa in calitate de "presedinte" a inceput sa semneze acte... poate fi considerata legal presedinte de asociatie? Nu exista contract de mandat, nu exista cerere la judecatorie de adaugare la statut. Nimic, doar la mica intelegere. Exista vreo lege care zice ca daca isi asumi niste atributii automat ai respectiva functie? in speta...presedinte?
Presedintele trebuie sa fie proprietar. Obligatoriu.
Faceti adunare generala si alegeti-va presedinte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie presedinte de asociatie bogdan.drg13 bogdan.drg13 Buna ziua, Sunt presedintele unei asociatii de proprietari si as dori daca se poate sa ma consultati in legatura cu o problema. As dori sa imi dau demisia ... (vezi toată discuția)
Demisie comitet executiv carmen.e.ciobanu carmen.e.ciobanu Buna seara! Cum se procedeaza in cazul in care doresc sa demisionez din calitatea de membru in Comitetul Executiv insa nimeni nu doreste sa ocupe aceasta ... (vezi toată discuția)
Presedinte asociatie proprietari pierdere mandat la vanzare apartament tibia tibia Sunt presedinte al unei asociatii de proprietari si mi-am vandut apartamentul. Pierd automat calitate de Presedinte sau exista un termen? Mai e nevoie sa ... (vezi toată discuția)