avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Activitate Maria11223344

Activitate Maria11223344

Discuție Ajutor social
Buna ziua! Mama mea este singura, are 57 de ani si nu lucreaza.. voiam sa si obtina un ajutoelr social, dar m am impotmolit la niste cerinte pentru dosarul pe care trebuie sa l depuna..acolo scrie ca trebuie sa depuna actul de proprietar/ cel de inchiriere pt locul unde sta, insa ea sta fara forme legale in apartamentul unui apropriat..sta singura.. trebuie sa faca contract si acesta sa fie si inregistrat la ANAF? De asemenea, in cuprinsul contractului e vreo suma mimima pt care tre sa fie inchiriat imobilul respectiv? Sau poate pune orice suma? Formalitatea asta o face doar ca sa si poata depune dosarul de ajutor social..
Buna ziua! Stie cineva pentru cate zile vor primi indemnizatie cei care vor fi desemnati presedinti ai birourilor electorale sau loctiitori la alegerile prezidentiale si parlamentare din iarna? Am gasit cuantumul indemnizatiei pentru o zi, dar n am gasit cate zile sunt...
Buna ziua! Sunt mostenitoarea unei case, impreuna cu alti 2 comostenitori..eu am cota de 50%, ei cate 25%.. in casa aia a stat featele meu care a decedat si la succesiunea lui au venit fetele lui, iar una din ele a locuit cu el pana a murit...acum ea s a mutat in alt oras si casa e goala, insa nu doreste sa ne dea cheile de la casa...cum se poate actiona legal sa putem intra acolo?
Se trimit online sau se depun la primarie...examenul e obline din cate am inteles

POPA GHEORGHE a scris:

Gasiti informatii utile aici: [ link extern ] =
Cele 2 declaratii la dati in fata comisiei de admitere in corpul expertilor electorali.
Pot fi intrebari din setul de grile si/ sau altele, din bibliografie.

Buna ziua! Am o intrebare legata de admiterea in corpul expertilor electorali, daca ma poate ajuta cineva..am inteles ca trebuie depusa o cerere( pe care am gasit o), plus o declaratie de confidentialitate si una conform careia indeplinesc comditiile de aderare in corpul expertilor electorali, insa pe acestea doua nu stiu de unde sa le iau..le am tot cautat pe site la ei, dar nu am gasit...si inca o intrebare, am vazut la ei pe site un set de grile..stie cineva daca examenul de 15 intrebari pe care trebuie sa l dau pentru admitere se da din setul ala de grile? Sau acelea sunt doar pentru exercitiu? Multumesc!
Si fara iesirea din indiviziune nu se poate? Asta ma intereseaza.. fara iesirea din indiviziune

Dapix a scris:

Nu are nevoie de acordul nimănui. Cu proprietatea lui face ce vrea, și o poate vinde când dorește.
Doar că primul pas este ieșirea din indiviziune, partajul față de ceilalți moștenitori.

Buna ziua! Sunt 3 mostenitori la o casa, dar nu sunt iesiti din indiviziune..unul din ei, care a mostenit jumatate din ce au( ceilalti 2 au cate 1/4 fiecare), vrea sa si vanda partea lui de mostenire.se poate? Trebuie acordul celorlalti?
Buna! Stie cineva care ar fi costurile vanzarii unei mosteniri? Este o casa in indiviziune cu alti 2 mostenitori.. si vreau sa mi vand partea de mostenire.
Buna! In cazul in care doi parinti decedeaza si au 2 copii, acestia dupa ce isi fac succesiunea dupa parinti au foar certificat de mostenitor asupra casei ce le a fost lasata sau trebuie sa aiba si titlu de proprietate?
Si daca vrea sa si faca testament pt mostenirea respectica e la fel, nu?

gi-jane2 a scris:

Bunul mostenit il puteti vinde oriunde.