avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ajutor social
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ajutor social

Buna ziua! Mama mea este singura, are 57 de ani si nu lucreaza.. voiam sa si obtina un ajutoelr social, dar m am impotmolit la niste cerinte pentru dosarul pe care trebuie sa l depuna..acolo scrie ca trebuie sa depuna actul de proprietar/ cel de inchiriere pt locul unde sta, insa ea sta fara forme legale in apartamentul unui apropriat..sta singura.. trebuie sa faca contract si acesta sa fie si inregistrat la ANAF? De asemenea, in cuprinsul contractului e vreo suma mimima pt care tre sa fie inchiriat imobilul respectiv? Sau poate pune orice suma? Formalitatea asta o face doar ca sa si poata depune dosarul de ajutor social..

Alte discuții în legătură

Comodat sau inchiriere Badger Badger Daca la infintarea SC spatiul a fost pus la dispozitie SC printr-un contract de comodat, pt ca aceiasi SC sa se treca de la comodat la inchiriere in acelasi ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere scotty scotty buna, am si eu o problema . vreau sa inchiriez un apartament insa la proprietari este trecuta bunicamea(decedata). Mama lui tata . Cum tata este singurul ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere pentru punct de lucru avdodo avdodo Buna ziua, Am o societate comerciala cu sediul in Bucuresti si doresc sa deschid un punct de lucru in Buzau. Am incheiat deja un contract de inchiriere ... (vezi toată discuția)