avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Activitate tsn

Activitate tsn

Am fost la cec si mi-au spus ca trebuie sa merg la sc rom vial srl...societatea cu care a fost incheiat contractul...se pare ca sint trimisa de la unu la altul...
Culmea este ca si pentru a obtine certificatul de mostenitor trebuie dovada platii ratelor
Am banuit si eu ca probabil de la icral, mai exact de la firma rom vial cu care a fost facut contractul. Dar nu gasesc nici o adresa sau un numar de telefon... Mai nou am inteles ca pot obtine de la cecul mare o hirtie cum ca a fost achitat... Astept in continuare un raspuns mai exact. Multumesc
Urmeaza sa mostenesc un apartament in Bucuresti sector 1, cumparat in rate de la icral in anul 1992. Nu am chitantele cum ca au fost platite ratele integral. De unde pot face rost de o copie sau ceva la mina din care sa rezulte ca apartamentul a fost achitat integral? Multumesc
am fost si la prim procuror si tot aia este... m-i se pare aiurea sa nu se prelungeasca dovada pina la solutionarea cazului care din pacate la noi in tara dureaza destul de mult (2-3 ani poate si mai mult). eu mai am putin si fac anul si cazul este tot in stadiul de cercetare. in plus nu m-i se pare corect ca eu sa fiu nevoita (fortata de imprejurari- pentru a merge dosarul mai repede) sa platesc expertiza auto pentru ca politia nu are bani... nici eu nu am...nici vinovata nu sint si totusi tre sa dau bani in stinga si in dreapta ca sa urgentez treburile
catalin ciobanu a scris:

depinde unde se produce accidentul. pe trecerea de pietoni... e vina exclusiva a soferului, in rest pietonul e vinovat.

si daca pietonul o ia la sanatoasa pe rosu tisnind de dupa masinile parcate direct in masina omului de ce este vinovat soferul? stiam ca pietonul traverseaza pe verde nu pe rosu... sau s-a schimbat legea si eu nu stiu?
va rog mult sa ma ajutati in calcularea aproximativa a vitezei de rulare a unui autoturism de capacitate 993cm , avind in vedere ca autoturismul este echipat cu cauciucuri noi (4 anotimpuri), este in stare buna de functionare, nu are abs, carosabil umed, soferita tinara...si atenta cu viata ei (34 ani). NU exista urme de frinare (aveam viteza mica), iar eccidentul s-a intimplat la iesirea dintr-o curba. multumesc anticipat si sper sa fi dat toate detaliile necesare unui calcul corect
Răspuns la discuția Santaj Va rog mult raspundetii
din experienta te anunt ca daca permisul ti-a fost inlocuit cu o dovada , dupa expirarea celor 15 zile procurorul nu iti va prelungi dovada. sorry
nu vreau sa te dezamagesc dar eu ma chinui de 4 luni sa obtin un raspuns afirmativ de prelungire. martorii mei nu vrea nimeni sa ii audieze cazul abia acum este in cercetare si totusi ...eu nu am drept sa conduc!!!!
am depus la prim procuror si nu trece peste cuvintul sfintului gabura