Buna,
Poate cineva sa-mi spuna care lege a modificat Ordonanta 59 din august 2003 privind "bunuri scutite de la taxe vamale in cazul repatrieri", modificare care sa fie valabila si in prezent. Multumesc mult!
caiafliuc
Multumesc de raspuns, dar din pacate nu sint in spam. Acolo am cautat prima data. Am creat un cont nou si totusi nu primesc nimic. Mare pacat!
Am verificat lista de "blocati", tot ce blocheaza Norton, nici un indiciu.Daca mai aveti o ideie o citesc cu placere.
Din 2008 si pina in urma cu 2 saptamini a fost o functionare ireprosabila. Folosesc acelasi program am aceeasi adresa de mail. Big Brader?!
Multumesc mult pentru informatia trimisa.Dupa calcularea facuta cu datele furnizate de Dvs, rezultatul este identic cu cel din acte si teren.
Cu stima si respect.
Deoarece in dictionarul explicativ al limbii Române n-am gasit iar masurile din vremea lui Serban si Constantin Voda sint mult prea departe, va rog sa-mi spuneti ( pentru cultura mea generala) citi metri patrati au reprezentat in 1948 in Ardeal (Bihor) un numar de 1400 de stinjeni? Multumiri anticipate.