avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:
Solutia juridica a fost expusa daca veti cauta.
Solutia este cea prezentata de avocati.
Vedeti sa nu comiteti infractiunea de violare de domiciliu stimate Felix 34.
Nu este valabila varianta gandita de dvs.
foarte interesant ... mai nou, o persoana care sta fara niciun fel de forma legala in imobilul unui proprietar (impotriva vointei lui) este considerata a fi la propriul domiciliu #-o
inclusiv persoanele care patrund in acel imobil fara stirea proprietarului si cheama politia cind cel din urma incearca sa intre in propriul imobil, strigind in gura mare ca-i violeaza domiciliul.
din cite cunosc, domiciliul este trecut in buletin la adresa, domnule avocat. niciun politist boboc, iesit acum de pe bancile scolii nu i-ar stabili unui astfel de "chirias" (in buletin) domiciliul fara vreun document care sa-i ateste dreptul de a sta acolo, domnule avocat.
nu mi-ati raspuns inca, domnule avocat ... cum ati reactiona daca ati merge la un al doilea apartament, proprietate personala, si ar veni politia acolo, chemata de "chiriasul" intrat fara stirea dvs in imobil, si care declara ca s-a inteles cu dvs sa-i "inchiriati" apartamentul ? asteptati cumva decizia tribunalului, venita dupa minim un an (deh ... justitie ca-n romania nu mai gasesti nicaieri ... nici macar la talibani :D ) ?
in fond, intr-o postare anterioara, v-am spus ca proprietarul ar putea reclama pe "chirias" pentru aceasta violare de domiciliu (am spus-o sub o alta forma) si nu ati fost de acord cu aceasta solutie, pretinzind ca individul are drept de folosinta asupra imobilului. in momentul in care sinteti in situatie inversa, o-ntoarceti ca la ploiesti, precum acea doamna avocat/jurist/etc cu care am avut aceeasi discutie si am pus-o in situatie de victima, nu de avocat al individului.
de fapt, in aceasta situatie este cuvintul unuia impotriva celuilalt, situatie in care ar trebui sa primeze documentele, singurele in masura sa ateste adevarul. or dvs, in functie de postura in care sinteti pus, dati solutii total diferite, contrare.
pai este frumos, domnule avocat ???