nu am avut in viata mea nevoie de un avocat pana acum..as dori si eu sa stiu care sunt tarifele aplicate de un avocat bun in cazul unui proces pt stabilirea custodiei si pensiei alimentare(cu aproximatie)..de asemenea daca tatal minorului in cauza este obligat prin lege sa plateasca cheltuielile de judecata
buna ziua..am mai scris si anterior..este vorba de aceeasi persona..nu au fost niciodata casatoriti,au un copil impreuna care face 2 ani in noiembrie..pana acum el i-a platit ei o datorie la banca sa nu ramana in strada,taxa pt un an de facultate si i-a dat bani pt cea mica mereu..nu poate face dovada acestui fapt deoarece nu are nici un act doveditor iar ea neaga total ca ar fi primit bani de la el..pensia alimentara pe care o stabileste instanta se poate aplica retroactiv?
nu vreau nimic de la ea..vreau doar ca instanta sa ii acorde dreptul la vizita lui sau sa poata lua si fetita acasa,sa fie fericit..ea nu va putea sa ii interzica la infinit sa ma apropii de fetita pt ca nu i-am facut nimic si poate ca noi vom ramane impreuna,poate vom si intemeia o familie
el s-a atasat foarte mult de fetita dar mama are momentele ei..au fost perioade cand luni la rand i-a refuzat dorinta de a vedea fata doar pt ca nu avea ea chef si nici macar nu vroia sa i-o dea la telefon doar sa o auda cateva secunde..mama copilului i-a spus ca mai bine le lasa in pace, sa uite ca exista dar el a zis ca asa ceva nu se poate si nici mie nu mi se pare normal
multumesc mult pentru incurajare..noi ne-am mutat impreuna de ceva timp, tin la el foarte mult si suntem impreuna in tot pt ca asta ne dorim..vreau sa ne fie bine la amandoi..cat despre ea,are probleme de comportament: tipa, vorbeste foarte urat chiar si cu fetita langa ea,il urmareste pe el si nu suporta sa stie alta femeie langa el..o inteleg dar pana la un punct,are dreptul sa isi refaca viata langa cine considera el daca intre ei nu a fost sa fie
am scris pe acest forum sa cer un sfat si nu ma simt prost pt ceea ce mi se spune..evit sa am contact cu mama fetei de orice fel dar ea incearca opusul..a ajuns sa ma sune si pe mine, sa imi vorbeasca foarte urat, sa imi dea mesaje, sa ma ameninte si singura data cand ne-am vazut fata in fata chiar vroiam sa vorbeasc cu ea dar nu am avut cu cine pt ca tipa si vorbea extrem de urat..nu a avut rusine nici fata de mama lui care era de fata si credeti-ma, am preferat sa plec si sa ma vad cu el mai tarziu(asta pt el pt ca stiu cat isi doreste sa o vada si pt mama lui care vroia de asemenea sa o vada pe cea mica)
stiu ca nu are importanta asta dar ma interesa daca are dreptul sa il vada in prezenta mea pt ca ultima data,mama fetitei a inceput sa tipe pe strada ca nu vrea sa ma vada pe mine,sa vorbeasca urat si sa imi spuna ca ii interzice total sa ma apropii de copil..are dreptul sa ii faca asta sau poate sa se adreseze instantei in aceasta privinta?
daca instanta ii da voie sa o vada dupa un anumit program si ea se va opune in conditiile in care ma va vedea pe mine langa fetita(mama ei i-a interzis total sa vada fetita daca sunt si eu de fata) ce se poate intampla?
ea a spus ca este sterila si cand a intrebat-o de ce nu i-a spus a zis ca atat a vrut de la el,copilul si ca a facut-o intentionat..de asta am zis ca l-a facut fara acordul lui..din moment ce a vrut doar un copil de la el cred ca stia mult mai devreme de 3 luni cum sustine ea