si daca in timp de mai multe luni plangerea prealabila nu a primit nici macar un raspuns,se intelege ca organele competente sunt prea ocupate sa se autosezize cu privire la fapte de natura penala grave sau . cand e vorba de incalcarea art21 din constitutie si nu numai printre altele ... apropo erorile judiciare,sau inducerea in eroare este fapta sau dam vina pe grefieri...poate ar trebui sa mai mearga la scoala?ca nah....analfabetismul functional e cam pretutindeni prin judecatorii?
buna ziua,
am avut prima sedinta intr-un caz civil,din care a rezultat o amanare din cauza faptului ca reprezentantul reclamantului a afirmat ca e in necunostiinta de cauza,si am cerut prezenta acestuia la urmatoarea sedinta,si urmeaza depunerea interogatoriului si audierea martorilor,
As vrea sa intreb cu cat timp inainte mai pot depune dovezi(daca pot?) si cum fac cu intrebarile pentru reclamant martorii sai si martorii mei (depun si raspunsurile ?) pentru interogatoriul reclamantului si a martorilor,mentionez ca si eu am martori si daca este posibil sa depun si o cerere reconventionala aceluias dosar avand in vedere ca la primul termen sa amanat cauza?in calitate de parat pot cere si daune morale avand in vedere ca de fapt mie sau adus prejudici ,si fapta este de interes public?,
buna ziua.
cum se poate contesta o amenda primita pentru purtarea mastii in mod necorespunzator,si o amenda pentru declaratia pe proprie raspundere valabila?martorii
fiind exclusi din calitatea de martori
i de catre agentul constatator si proces verbal intocmit in lipsa