avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cum se poate explica un fapt in care tentativa de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cum se poate explica un fapt in care tentativa de omor,proxenetismul ...

cum se poate explica un fapt in care tentativa de omor,proxenetismul si traficul de influenta este respins de catre o instanta ?

Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 02:35, 3 Martie 2022
nu cred ca se face justitie in romania,si doar e o joaca constitutia.bine de fapt ce a mai ramas din constitutie.
Se pot gasi dovezi=poate fi urmarit penal.

Nu se pot gasi dovezi=nu va fi gasit vinovat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vatamare corporala grava sau tentativa de omor? GEOSTOIAN GEOSTOIAN va rog sa ma ajutati.acum 2 sapt fratii mei au avut o altercatie la un bar.Ei. au fost primii agresati.dar in urma conflictului unul dintre agresori a fost ... (vezi toată discuția)
Eroare judiciara melinaR melinaR m-am tot intrebat daca nu exista ceva in CPP sa fie tras la raspundere un procuror prea plin de zel si care a facut mai multe greseli in urmarirea penala am sa ... (vezi toată discuția)
Infrctiune corinuta corinuta exista vreo diferenta intre omor si omor fapta consumata....am gasit intr-un text si nu inteleg de ce se gasea sub aceasta forma..... (vezi toată discuția)