avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1048 soluții astăzi
Forum Activitate zoltanbacsi1

Activitate zoltanbacsi1

Buna
In cate exemplare se complecteaza actele unei asociatii? Contracte de sponsorizare si colaborare, procesele verbale cand se golesc urnele cu donatii, procesele verbale cand as. primeste donatii in natura si/sau bunuri, respectiv cand le doneaza mai departe? Ca raspunsuri am vazut 2 si 4. Care este cel legal?
Ms
Răspuns la discuția Donatii catre ong
iulia1970 a scris:

O sa primesc jucarii si imbracaminte second hand si cateva dulciuri. Articolele second hand mi le dau mamici de la copii lor. Cum estimez valoarea acestora? Si de acestea beneficiaza copii defavorizati. O sa-i pun pe ei sa semneze?


exact si eu. Primesc jucarii, mobila, PC, etc. Cum estimez pretul?
Buna ziua. Recent am infiintat o asociatie, si m-ar interesa modul legal de a expune cutii ptr. donatii in magazine, baruri, etc. Nu dorim ca patronii firmelor sa primeasca vreo amenda ptr. bunatatea lor. Ms. Cu stima: Zoltán
Buna
sunt mai multe firme dela care poti inchiria aparatura?
cu care NU aveti probleme?
Răspuns la discuția permis UE la 17 ani
Doar in aceasta luna v-a implini 18 ani, deci atunci inseamna ca permisul nu este valabil???
Va multumesc ptr. raspuns
Cu stima L.Z.
Buna, la subiect:)
Baiatul meu( cetatean Ro. dar cu domiciliul un Ungaria) a facut scoala de soferi in Ungaria unde si-a luat permisul inainte de a implini 18 ani, permis valabil perfect european. De un timp politia locala a spus ca mai bine nu conduce in Ro. pentru ca ,,parerea,,lor este ca conduce ilegal
Repet au doar o parere. Baiatul a condus in continuare iar baietii i-au facut un dosar unde a fost chemat prin telefon sa miarga la politie sa dea cu subsemnatul. Desigur nu ne-am dus. Intrebarea mea ar fii in Ro de ce nu este acceptat un permis european?