avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Activitate PaulMerce

Activitate PaulMerce

Cine ma poate lămuri?
In cursul zilei de Duminică am mers cu niste prieteni nefiind eu la volan,la scurt timp am avut un accident rutier care s-a soldat doar cu pagube materiale.
La sosirea politiei am declarat ca am fost eu la volan deoarece cel ce a condus a baut si el si eu,el mai avand in ultimul an suspendat permisul de 2 ori,din cauza depasiri. Eu la proba echilotest am avut o inhibatie de 0.68 in aer iar la sange 1.18. Aflând asta am declarat ca nu am fost eu la volan ci persoana cealaltă. Lui nemaiputîndu-i fi stabilită alcolemia. Intrebarea ar fi,ni se va anula permisele de conducere la amândoi?
Sofer fiind efectuând transporturi internaționale am fost izolat la domiciliu între curse iar familia mea 14 zile de către polițistul de la poliția locală in cursul zilei de 31 luna martie incadrându-mă în ordonanta militara 4 la articolul 4,cei de la DSP nu mi-au confirmat că nu sunt pe lista celor izolați,as vrea sa stiu daca o data cu intrarea in vigoare a noi ordonanțe 7 eu as mai putea să-l dau în judecată pentru abuz? Si daca pot sa o fac si exista un avocat din Oradea care vede mesajul si ma poate ajuta as vrea sa ma ajute.
Sofer de camion fiind am beneficiat de unele indulgențe din partea ordonanțelor militare,transportul fiind considerat vital pentru economie.
In cursul zilei de marți 31 martie in jurul orei 9 am intrat in tara prin Vama Borș,doctorii de la Direcția de Sănătate Publică nu au dispus plasarea mea in izolare sau in carantină confirmandu-mi ca nu intru in incidența ordonanței militare 4 aliniat 4 deoarece am intrat in tara mai inainte de ora 12, eu si familia mea nefigurand pe listele de izolare emise de către DSP nici la ora la care pun această intrebare,in cursul aceleiași zile am fost sunat de către șeful de post din comuna din care fac parte spunandu-mi ca intru in izolare la domiciliu alături de familia mea iar după plecarea mea într-o viitoare cursa ei vor rămâne izolați timp de 14 zile. Si in incheiere as mai pune o întrebare,cine emite listele cu cei izolați,DSP sau Politia locală?