avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cine ma poate lămuri? In cursul zilei de Duminică am ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cine ma poate lămuri? In cursul zilei de Duminică am mers cu ...

Cine ma poate lămuri?
In cursul zilei de Duminică am mers cu niste prieteni nefiind eu la volan,la scurt timp am avut un accident rutier care s-a soldat doar cu pagube materiale.
La sosirea politiei am declarat ca am fost eu la volan deoarece cel ce a condus a baut si el si eu,el mai avand in ultimul an suspendat permisul de 2 ori,din cauza depasiri. Eu la proba echilotest am avut o inhibatie de 0.68 in aer iar la sange 1.18. Aflând asta am declarat ca nu am fost eu la volan ci persoana cealaltă. Lui nemaiputîndu-i fi stabilită alcolemia. Intrebarea ar fi,ni se va anula permisele de conducere la amândoi?
Riscati condamnări penale amândoi, angajati-va avocat și discutați în condiții de confidentialitate cazul dvs.
Ultima modificare: Marți, 22 Iunie 2021
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool la volan messartim messartim Buna ziua.Am si eu o problema.Acum 9 luni am condus baut (100m pana acasa)si am cauzat un accident soldat cu pagube materiale(rezolvate imediat),politia a ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat de 4 luni jumate leskography leskography Salutare, inainate sa ma judecati ... \'asa ti-a trebuit daca ai condus beat\', va rog sa-mi cititi povestioara :) In data de 20 iunie, 2013 am organizat ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru alcool la volan(1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat). la ce mă pot aștepta? nimenialtu29 nimenialtu29 M-am urcat baut la volan si am condus fara abateri de la regimul rutier. Dar da, eram baut, nu am constientizat ceea ce fac, fapt pe care il regret acum ... (vezi toată discuția)