avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Activitate Ana1519

Activitate Ana1519

Am permis Danez dar eu m-am retras in Romania. Dintr-o greseala moi l-au, anulat si lau trimis înapoi in Danemarca. Am primit o foaie din Danemarca care dovedeste ca am permis si ca nu am, probleme pt a schimba permisul danez cu cel romanesc. Dar trebuie sa astept pana la anul in ianuarie timp in care nu mi sa dat o dovada de circulatie pe motiv ca nu am permisul in original ci doar documentul care atesta ca am permis. Intrebarea mea este. Pot conduce cu acel document din Danemarca? L-am tradus, l-am, legalizat, am si originalul. Daca vre-odata ma opreste politia si il inmanez imi da amenda sau, pot circula intr-ucat am aratat documentul? Multumesc
Răspuns la discuția Finantare neplatita
Ne aflam in aceeasi situatie. Imi poti spune ce s-a intamplat? Ia facut dosar penal? Multumesc
Discuție Finantare
Buna ziua. Am un prieten care are luata prin finantare din afara tarii o masina,iar ca garant a pus-o pe sotia lui. Acum ar vrea sa se intoarca in tara si masina nu o mai poate plati. Banca inapoi nu o primeste, adica este obligat sa o plateasca. Ce se intampla daca nu o mai plateste? Ar putea sa faca inchisoare? Atat el cat si sotia lui? Multumesc
Răspuns la discuția Problema masina uk
Buna ziua. Am un prieten care are luata din afara tarii o masina prin finantare, unde ca garant a pus-o pe sotia lui. Vrea sa se retraga in tara si nu mai poate plati masina. Vrea sa o vanda (la oameni destepti). Ce se poate intampla? Adica este posibil sa intre la inchisoare, daca nu o mai plateste? Multumesc