Am permis Danez dar eu m-am retras in Romania. Dintr-o greseala moi l-au, anulat si lau trimis înapoi in Danemarca. Am primit o foaie din Danemarca care dovedeste ca am permis si ca nu am, probleme pt a schimba permisul danez cu cel romanesc. Dar trebuie sa astept pana la anul in ianuarie timp in care nu mi sa dat o dovada de circulatie pe motiv ca nu am permisul in original ci doar documentul care atesta ca am permis. Intrebarea mea este. Pot conduce cu acel document din Danemarca? L-am tradus, l-am, legalizat, am si originalul. Daca vre-odata ma opreste politia si il inmanez imi da amenda sau, pot circula intr-ucat am aratat documentul? Multumesc
Buna ziua. Am un prieten care are luata prin finantare din afara tarii o masina,iar ca garant a pus-o pe sotia lui. Acum ar vrea sa se intoarca in tara si masina nu o mai poate plati. Banca inapoi nu o primeste, adica este obligat sa o plateasca. Ce se intampla daca nu o mai plateste? Ar putea sa faca inchisoare? Atat el cat si sotia lui? Multumesc
Buna ziua. Am un prieten care are luata din afara tarii o masina prin finantare, unde ca garant a pus-o pe sotia lui. Vrea sa se retraga in tara si nu mai poate plati masina. Vrea sa o vanda (la oameni destepti). Ce se poate intampla? Adica este posibil sa intre la inchisoare, daca nu o mai plateste? Multumesc