avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Finantare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Finantare

Buna ziua. Am un prieten care are luata prin finantare din afara tarii o masina,iar ca garant a pus-o pe sotia lui. Acum ar vrea sa se intoarca in tara si masina nu o mai poate plati. Banca inapoi nu o primeste, adica este obligat sa o plateasca. Ce se intampla daca nu o mai plateste? Ar putea sa faca inchisoare? Atat el cat si sotia lui? Multumesc
Cel mai recent răspuns: jurist2020 , utilizator 15:47, 3 Aprilie 2020
Vor fi executați silit în țară sau în străinătate, în funcție de locul unde vor fi găsite bunurile (adresa de domiciliu, reședință, alte locații). Închisoare ar putea să facă doar dacă s-ar face vinovați de săvârșirea unei infracțiuni și ar fi condamnați, altfel răspunderea e doar civilă și se aplică legea contractului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnare în strainatate.transfer condmanat in românia. alexandraaler alexandraaler Buna ziua!Am si eu o nelamurire sper sa ma ajutati! Daca o persoana savarseste in strainatate o infractiune ,aceasta ispaseste cam3 sferturi din pedeapsa la ... (vezi toată discuția)
Frauda / inselaciune cu munca in strainatate raressilvian raressilvian Asta-seara am aflat de la nepotul meu in varsta de 20 de ani de o teapa data de el si un prieten de al sau catorva zeci de oameni. Nepotul meu a facut card ... (vezi toată discuția)
Intrebare- neplata pensie GMarilena GMarilena Buna ziua.De aproximativ o luna am depus o hotarare la executor pt recuperarea pensiei de intretinere.Intrebarea mea este se poate face dosarul de executare pe ... (vezi toată discuția)