avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Finantare neplatita
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Finantare neplatita

Buna seara, sotul meu a cumparat o masina din Anglia( finantare) la care nu a mai platit ratele. A venit in Romania si a vandut masina( care este probabil dezmembrata). Nu isi permite sa plateasca acum. Ce poate face, i se poate intocmi dosar penal?
Ultima modificare: Miercuri, 17 Ianuarie 2018
AlinaSan, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ana1519 , utilizator 15:47, 3 Aprilie 2020
Buna seara ,

Depinde de creditorul din Anglia .Intrebarea este daca in momentul creditului sotul a pus vreo clauza (garantie) mobiliara sau imobiliara .
E greu de spus pe ce procedura se va merge.
Buna seara, nici o garantie. Cred ca masina era garantia. Cumparata de la dealer si platita de firma care finanteaza.
Ne aflam in aceeasi situatie. Imi poti spune ce s-a intamplat? Ia facut dosar penal? Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Finantare platita AlinaSan AlinaSan Buna seara, sotul meu a cumparat o masina din Anglia( finantare) la care nu a mai platit ratele. A venit in Romania si a vandut masina( care este probabil ... (vezi toată discuția)
Executare silită raiffaisen. poate fi executat codebitorul? ANNnaC ANNnaC Bună ziua, am o intrebare: dacă mi se dă drumul la dosar la Raiffaisen din cauza întârzierii si neachitării ratelor pot sa-mi puna propire pe ... (vezi toată discuția)
Executare silita de banca pentru neplata ratelor ionescunicolae ionescunicolae Acum 2 ani am contractat printr-o firma autorizata ,la indicatia lor prin credit de nevoi personale,un autoturism.Dilerii ,miau garantat creditul cu ... (vezi toată discuția)