avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita de banca pentru neplata ratelor
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita de banca pentru neplata ratelor

Acum 2 ani am contractat printr-o firma autorizata ,la indicatia lor prin credit de nevoi personale,un autoturism.Dilerii ,miau garantat creditul cu masina.Mi-au mai spus ca daca intirzii cu ratele,imi iau masina.Asa a si fost.Am ramas si fara masina si fara bani.am Am incercat sa-i dau in judecata ,dar dilerul mia spus ca asta e treaba.Dupa un timp de 6 luni,ma trezesc acasa ca sint bun de plata, masina si cheltuieli de judecata.Ma gindesc sa intentez o actiune penala pentru marturie mincinoasa Cum si ce pasi trebuie. urmati.?
Cel mai recent răspuns: ionescunicolae , utilizator 21:49, 26 Iulie 2013
Mergeti la avocat ca sa va informati cu actele in fata.
Nu se stie ce acte ati semnat.
Cred ca mai repede va referiti la inselatorie. Valoarea unei masini se reduce cu circa 40% de la prima cheie pe care ati dat-o. Acesta este motivul pentru care, daca ati platit cateva rate doar, valoarea masinii a scazut mult sub valoarea pe care o mai aveti de plata la banca. Banca a preluat masina, a vandut-o la licitatie probabil la un pret foarte mic iar Dvs trebuie sa suportati diferenta. Parerea mea este greu sa dovediti ca dealer-ul la vanzare a spus "povesti" - va spune probabil ca e o neintelegere... Au vreun pliant scris cu o astfel de prevedere, ca se garanteaza doar cu masina? Studiati mai bine contractul de finantare deoarece ma indoiesc. Daca ati fi cumparat in leasing era altceva: predati masina si gata, nu mai aveati si alte datorii.
Va multumesc . Prin contract sa specificat f clar ca creditul facut de dilerul scoda , ca masina garanteaza creditul.In locul masinii poate fi un apartament sau altceva.Asta este problema lor.Si cu banii dati in avans,asigurari si cite si mai cite.Vreau sa incep o actiune civila pe fond.Ionescu Nicolae

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transformarea in ron apreturilor afisate in euro cretzustancu cretzustancu Buna seara Am nevoie de ajutor pentru a evita o eventuala tentativa de inselatorie. Vreau sa cumpar o masina noua al carei pret este afisat in euro. Eu am ... (vezi toată discuția)
Leasing auto sau credit de nevoi personale? KENY KENY Buna ziua Imi poate spune si mie cineva ce ar fi mai avantajos pentru a cumpara o masina noua. Sa o iau in leasing sau cu un credit de nevoi personale. Si de ... (vezi toată discuția)
Descoperire card gabriel20001 gabriel20001 Buna ziua!Am luat 3 salarii compensatorii de la banca in valoare de 2000 ron iar de 2 luni nu am mai avut posibilitatea sa achit rata+dobanda cca 350 ron iar ... (vezi toată discuția)