Acum 2 ani am contractat printr-o firma autorizata ,la indicatia lor prin credit de nevoi personale,un autoturism.Dilerii ,miau garantat creditul cu masina.Mi-au mai spus ca daca intirzii cu ratele,imi iau masina.Asa a si fost.Am ramas si fara masina si fara bani.am Am incercat sa-i dau in judecata ,dar dilerul mia spus ca asta e treaba.Dupa un timp de 6 luni,ma trezesc acasa ca sint bun de plata, masina si cheltuieli de judecata.Ma gindesc sa intentez o actiune penala pentru marturie mincinoasa Cum si ce pasi trebuie. urmati.?
Cred ca mai repede va referiti la inselatorie. Valoarea unei masini se reduce cu circa 40% de la prima cheie pe care ati dat-o. Acesta este motivul pentru care, daca ati platit cateva rate doar, valoarea masinii a scazut mult sub valoarea pe care o mai aveti de plata la banca. Banca a preluat masina, a vandut-o la licitatie probabil la un pret foarte mic iar Dvs trebuie sa suportati diferenta. Parerea mea este greu sa dovediti ca dealer-ul la vanzare a spus "povesti" - va spune probabil ca e o neintelegere... Au vreun pliant scris cu o astfel de prevedere, ca se garanteaza doar cu masina? Studiati mai bine contractul de finantare deoarece ma indoiesc. Daca ati fi cumparat in leasing era altceva: predati masina si gata, nu mai aveati si alte datorii.
Va multumesc . Prin contract sa specificat f clar ca creditul facut de dilerul scoda , ca masina garanteaza creditul.In locul masinii poate fi un apartament sau altceva.Asta este problema lor.Si cu banii dati in avans,asigurari si cite si mai cite.Vreau sa incep o actiune civila pe fond.Ionescu Nicolae
Descoperire card
gabriel20001
Buna ziua!Am luat 3 salarii compensatorii de la banca in valoare de 2000 ron iar de 2 luni nu am mai avut posibilitatea sa achit rata+dobanda cca 350 ron iar ... (vezi toată discuția)