avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Finantare platita
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Finantare platita

Buna seara, sotul meu a cumparat o masina din Anglia( finantare) la care nu a mai platit ratele. A venit in Romania si a vandut masina( care este probabil dezmembrata). Nu isi permite sa plateasca acum. Ce poate face, i se poate intocmi dosar penal?
Buna seara .

Depinde de creditorul din Anglia.
Intrebare este in momentul cind a efectuat creditul sotul a pus vreo clauza sau garantie mobiliara sau imobiliara ?
Buna seara, nici o garantie. Cred ca masina este garantia. Este luata de la dealer, firma de dinantare a platit.
Ultima modificare: Joi, 18 Ianuarie 2018
gi-jane2, moderator
Buna seara ,

Trebuiesc vazute clauzele contractului pentru un raspuns mai concret.
imi pare rau .Atat pot sa va spun pentru moment

Cu stima.
Ultima modificare: Miercuri, 17 Ianuarie 2018
Avocat Minoi, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Finantare neplatita AlinaSan AlinaSan Buna seara, sotul meu a cumparat o masina din Anglia( finantare) la care nu a mai platit ratele. A venit in Romania si a vandut masina( care este probabil ... (vezi toată discuția)
Suspendare si reesalonare credite persoana fizica Silvia Monica Silvia Monica Buna ziua, Vreau sa solicit bancilor la care am credte, suspendarea si reesalonarea acestora, pe o anumita perioada, pe motiv de reducere a veniturilor - nu ... (vezi toată discuția)
Girant la banca pentru o persoana decedata lupu mihaela lupu mihaela Buna seara. Va rog sa ma ajutati intr-o problema:tatal meu a girat pe cineva, care in urma cu 5 luni a decedat.De atunci nimeni din familia lui ( are o fiica, ... (vezi toată discuția)