avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Activitate merina

Activitate merina

Buna ziua . Am fost depistat cu tumoara grad mare de malignitate la vezica urinara . Sunt nevoit sa-mi fac citostatice . V-as ruga sa-i spuneti daca am dreptul sa solicit incadrarea intr-un grad de handicap .Va multumesc .
Buna ziua . Va rog sa imi spuneti daca am dreptul sa imi vad dosarul de pensie si ce trebuie sa fac pentru asta . Va multumesc .
Buna ziua . Administratorul blocului imparte pierderile de apa dupa bunul sau plac . Adica unora le baga pierderi , altora nu . Pe coloana mea toata lumea are centrala proprie ,deci caldura este oprita pe coloana , nu mai are ce trece prin tevile comune . De ce mai platesc pentru ea ? Am discutat cu presedintele dar acesta spune ca el nu stie cum face administratorul cheltuielile , As vrea sa stiu ce solutie am .
Va multumesc si va doresc Paste Luminat !
Buna ziua . Sunt un pensionar si am 66 de ani . V-as ruga mult sa ma lamuriti daca am dreptul sa ma deplasez de la domiciliu la casa de la tara pentru niste lucrari agricole care nu mai sufera amanare , fara sa ma alerge poitia pe drumuri .
Va multumesc mult .