avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua . Am fost depistat cu tumoara grad mare de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua . Am fost depistat cu tumoara grad mare de malignitate ...

Buna ziua . Am fost depistat cu tumoara grad mare de malignitate la vezica urinara . Sunt nevoit sa-mi fac citostatice . V-as ruga sa-i spuneti daca am dreptul sa solicit incadrarea intr-un grad de handicap .Va multumesc .

Alte discuții în legătură

Tumoare maligna la vezica urinara toadermarina toadermarina buna ziua .sotul meu a fost depistat cu tumoare maligna la vezica urinara.A facut 3operatii pana acum .Ultima operatie a facut-o in luna iunie.Ce solutii are ... (vezi toată discuția)
Alocatia de sustinere a familiei toadermarina toadermarina Buna ziua .am si eu o intrebare .sotul meu cat se curand a fost la spital si la operat pt a treia oara. are tumoare maligna la vezica urinara si e acasa nu ... (vezi toată discuția)
Ajutor financiar toadermarina toadermarina buna ziua .pe cate luni se primeste ajutorul financiar?multumesc Buna ziua si LA MULTI ANI. (vezi toată discuția)